2Bconnected_logo

Hypotheekadviseur / franchisenemer gezocht ( TOP verdienmodel ) – Nijmegen

Introductie

Ben jij een ambitieuze hypotheekadviseur uit Nijmegen en omgeving die genoeg meters heeft gemaakt, om de stap naar zelfstandigheid te zetten? Voel jij de urgentie om jezelf als ondernemer te gaan ontplooien? Maar zie je op tegen het aanvragen van de AFM-vergunning, de rompslomp van compliance en het managen van alle hypotheekverstrekkers? Blink jij uit in goed hypotheekadvies en klantcontact en zou je graag de bemiddeling willen uitbesteden? En wil je blijven sparren met collega hypotheekprofessionals? Dan is deze vacature jouw ticket naar een mooie nieuwe toekomst.

Organisatie

Het betreft een landelijk opperende hypothecaire- en financiële adviesketen met meer dan 45 jaar ervaring. Op dit moment is het de snelst groeiende hypotheek-adviesketen van Nederland die de wind flink in de zeilen heeft. Met hun professionele aanpak en lange staat van dienst hebben ze voor hun franchisenemers een mooi en full service dienstenpakket ontwikkeld, waarmee klanten allround kunnen worden bediend. Niet alleen voor ondersteuning op het gebied van hypotheekadvies, makelaardij, verzekeringen en pensioenen kun jij als franchisenemer bij hen terecht, maar ook voor vermogensopbouw en risicobeheersing.

Ook op het gebied van marketing en communicatie helpt en ontzorgt deze organisatie de franchisenemer volledig. Zo verzorgen zij de contentplaatsing- en responsehandling van social media-kanalen zoals Facebook en Instagram, je eigen webpagina en lokale marketingcampagnes. Bovendien vullen ze je agenda met afspraken. Dat betekent concreet dat je per week 4 tot 6 voor (vooraf gescreende) hypotheekafspraken in je agenda krijgt met een conversie die gemiddeld tussen de 50% en 60% ligt.

Alle nieuwe franchisenemers krijgen een product en of een sales-opleiding aangeboden, zodat je sterk aan de start verschijnt. Kortom, een sterk merk dat qua kennis, service- en dienstverlening alles in huis heeft, en jou alle ruimte en kansen biedt om je eigen succesvolle en daarmee rendabele onderneming op te bouwen..

Functie

We zijn op zoek naar franchisenemers die het verschil bij de klant weten te maken. Heb je minimaal 3 jaar ervaring als hypotheekadviseur en voel je dat het tijd is om de stap naar zelfstandigheid te maken? Omdat je weet dat je met meer vrijheid en onafhankelijkheid ook veel succesvoller zou kunnen zijn? Wil jij je klanten en je netwerk bedienen op een wijze waarop jijzelf ook bediend zou willen worden? Heb jij de guts om te gaan voor vrijheid van handelen en je eigen keuzes te maken, zonder het ongemak van een keurslijf, kies dan voor zowel de uitdaging als de voldoening van ondernemerschap? Dit is je kans.

 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar financieel adviseurs die beschikken over natuurlijke overtuigingskracht, gezonde ambitie, gedegen kennis en een flinke dosis leergierigheid en doorzettingsvermogen. Die zorgen dat hun klant het beste product krijgt en daarmee hun klanten tot ambassadeurs weten te maken voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

• Minimaal 3 jaar ervaring als hypotheekadviseur /financieel adviseur

• WFT Basis, Vermogen en Hypothecair krediet

• De gunfactor: klanten met jouw kennis, kunde en tact voor je weten te winnen

• Ondernemende en ambitieuze instelling

• Een gezonde mate van creativiteit om tot goede financiële oplossingen te kunnen komen

• Hart voor klanten, hoofd voor het juiste advies

• Een netwerker ‘pur sang’ die intrinsiek verbinding weet te leggen

Aanbod

Uitstekende ondersteuning en ruim voldoende converteerbare afspraken. Jij kunt naast alle hypotheekproducten ook alle makelaardij-, verzekerings- en pensioenproducten aanbieden aan jouw klanten. Daarnaast heeft de organisatie een fastlane bij zeer veel geldverstrekkers, en een afdeling die jou helpt bij het aanvragen van de hypotheek. Er is een eigen contact center voor ondersteuning en er zijn commerciële relatiemanagers die jou helpen je business op te zetten en verder uit te bouwen; er zijn genoeg nieuwe klanten om een mooie portefeuille mee op te bouwen of jouw huidige portefeuille mee uit te bouwen.

Je kunt gebruik maken van de expertise van top hypotheek professionals en webinars t.b.v. scholing, zodat je volledig up to date naar de klant kunt en geen advies mogelijkheid mist. Daarnaast is er een gespecialiseerde afdeling die jou helpt bij het succesvol uitvoeren van complexe dossiers, zodat ook lastige aanvragen goedgekeurd worden door de geldverstrekkers en de klant ultiem geholpen is. Daarnaast hecht de organisatie veel belang aan ruimte voor groei en eigen initiatief, het delen van expertise, persoonlijk contact en collegialiteit.

Al meteen vanaf jouw start, bouw je mee aan je eigen rendabele onderneming en is er alles op gericht om jouw maximaal te laten floreren. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je hypotheek kennis, kunde, inzet en commitment. Er zijn geen entree-fee’s en/of goodwill-verplichtingen, of afspraak-inkoop programma’s waaraan je dient mee te betalen.

Door de efficiënte ondersteuning die de organisatie biedt, houdt jij meer over en behoort hun afdrachtsmodel tot de scherpste/laagste in de markt. Je werkt volgens een verdienmodel waarbij jij alle vrijheid houdt om die dingen te doen waar jij goed in bent. Na aftrek van eventuele kosten verdient een aangesloten hypotheekadviseur tussen de € 120.000,- en € 150.000,- per jaar. Wil jij meer weten over het beste verdienmodel in de markt? Neem dan snel contact op met één van onze 2B Connected recruiters.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olof Raas ( Senior Recruiter ) 2B Connected. Je kunt hem het beste bellen / whats-appen op 06-48474407 of op de vaste lijn bereiken 020-7640777 of per mail een bericht sturen aan:  o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je volledig overtuigt dat jij de aangewezen kandidaat bent voor de mooie vacature, reageer dan door je CV en korte motivatie toe te sturen aan Olof Raas, je kunt op de website van 2bconnected.org direct reageren via de banner of je sollicitatie toesturen aan o.raas@2bconnected.org via de mail.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures