2Bconnected_logo

Hypotheekadviseur – Groningen

Introductie

Ben jij een ambitieuze hypotheekadviseur uit Groningen en omgeving die genoeg meters heeft gemaakt? Wil jij je verder ontplooien? Blink jij uit in goed hypotheekadvies en klantcontact? En wil je blijven sparren met collega hypotheekprofessionals? Dan is deze vacature jouw ticket naar een mooie nieuwe toekomst.

Organisatie

Het betreft een landelijk opperende hypothecaire- en financiële adviesketen met meer dan 45 jaar ervaring. Op dit moment is het de snelst groeiende hypotheek-adviesketen van Nederland die de wind flink in de zeilen heeft. Met hun professionele aanpak en lange staat van dienst hebben ze een mooi en full service dienstenpakket ontwikkeld, waarmee klanten allround kunnen worden bediend. Niet alleen voor ondersteuning op het gebied van hypotheekadvies, makelaardij, verzekeringen en pensioenen kunnen klanten terecht, maar ook voor vermogensopbouw en risicobeheersing.

 

Functie

We zijn op zoek naar een hypotheekadviseur die het verschil bij de klant weet te maken. Heb je minimaal 3 jaar ervaring als hypotheekadviseur en zin in een nieuwe stap in je carriere? Dit is je kans.

 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar financieel adviseurs die beschikken over natuurlijke overtuigingskracht, gezonde ambitie, gedegen kennis en een flinke dosis leergierigheid en doorzettingsvermogen.

We zoeken een financieel adviseur die zorgt dat de klant het beste product krijgt en daardoor een ambassadeur wordt voor andere potentiele klanten. 

Je hebt;

• Minimaal 3 jaar ervaring als hypotheekadviseur /financieel adviseur

• WFT Basis, Vermogen en Hypothecair krediet

• De gunfactor: klanten met jouw kennis, kunde en tact voor je weten te winnen

• Een gezonde mate van creativiteit om tot goede financiële oplossingen te kunnen komen

• Hart voor klanten, hoofd voor het juiste advies

• Een netwerker ‘pur sang’ die intrinsiek verbinding weet te leggen

Aanbod

Een fantastische functie in loondienst in een heel ambiteus team binnen een hele mooie organistatie. 

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Adrichem ( Senior Recruiter ) 2B Connected. Je kunt hem het beste bellen / whats-appen op 06-23840062 of per mail een bericht sturen aan:  jacqueline@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je volledig overtuigt dat jij de aangewezen kandidaat bent voor de mooie vacature, reageer dan door je CV en korte motivatie toe te sturen aan Jacqueline Adrichem, je kunt op de website van 2bconnected.org direct reageren via de banner of je sollicitatie toesturen aan jacqueline@2bconnected.org via de mail.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures