2Bconnected_logo

Hypotheekadviseur junior / medior – Amstelveen

Introductie

Ben je na een aantal jaren werkervaring opdoen, nu echt toe aan een positie die er toe doet? Dan is hier een unieke kans. Je kunt deel uitmaken van een dynamisch team, dat mensen echt helpt bij het realiseren van hun droom. Verhuizen naar die ene woning die zo mooi is! In een team met makelaars en hypotheekadviseurs, help je de klant van a tot z. De makelaar pakt het zoeken en vinden van de perfecte woning op. Jij zorgt ervoor dat financieel alles voor de klant duidelijk is, waardoor hij of zij de beste keuze kan maken. De makelaar verkoopt de huidige woning, zodat de overbrugging die jij geregeld hebt weer afgelost kan worden. Je communiceert veel met je makelaardij collega’s, én met de klant. Die jouw nieuwe team een 9.5 als rapportcijfer geeft!

Super tevreden klanten dus! Daarnaast is dit een bedrijf met super tevreden werknemers. Dat komt omdat er een fijne open werksfeer is zonder hiërarchie. Er worden met het team veel leuke dingen gedaan, van vrijmibo tot het vieren van een succesvol jaar in het buitenland. De feestcommissie komt op allerlei momenten in actie. En natuurlijk is de beloning top. 

Toe aan een positie die ertoe doet, waar je iedere dag weer met een glimlach op je gezicht van thuiskomt? Reageer dan snel!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke financiële dienstverlener met een Makelaardij en heeft jarenlange ervaring binnen de hypotheekbranche. Zij focussen zich op onafhankelijke financiële advisering waarbij het klantbelang voorop staat. De adviseurs van onze opdrachtgever zullen niet rusten voor zij de juiste hypotheek voor hun klant hebben gevonden. Naast hypotheken verstrekken zij ook verzekeringen.


Functie

De Hypotheekadviseur draagt zorg voor een deskundig en klantgericht hypotheekadvies bij nieuwe en bestaande klanten. Met een servicegerichte houding en een proactieve instelling analyseer en inventariseer je de behoefte van de klant. Vanuit de analyse doe je de klant een commercieel aanbod, waarna je de klant vakinhoudelijk adviseert.

Hierna maak jij het adviesrapport en zorg jij dat de klant de juiste hypotheek krijgt voor een goede prijs.

Functie-eisen

Je bent een Adviseur met een oprechte interesse in mensen en hun complexiteit. Je weet het vertrouwen te winnen van klanten, door de juiste vragen te stellen en hierop in te spelen. Tevens vindt je het leuk om maatwerk te leveren, omdat je snapt dat geen klant hetzelfde is. Natuurlijk ben al in bezit van de juist Wft diploma’s.

  • Een klantgerichte houding met een grote gunfactor;
  • WFT Basis, hypothecair krediet, vermogen, consumptief krediet
  • Je hebt geen bezwaar om een keer in de avonduren of in het weekend te werken;
  • Je werkt vanuit kantoor waarbij je ongeveer 2 a 3 klantgesprekken hebt per dag;
  • Je bent netwerkgericht en hebt een uitstekend gevoel voor commercie;

Aanbod

  • Je gaat werken voor een gerenommeerde hypotheekadvies en makelaardij organisatie;
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • begeleiding

Inlichtingen

Werving & Selectie | Hypotheekadviseurs | Makelaars| www.2bconnected.org

Jacqueline Adrichem   jacqueline@2bconnected.org

06 23840062

Sollicitatie

Ben jij de man/vrouw die wij zoeken,  stuur dan je CV op in WORD naar jacqueline@2bconnected.org met een korte motivatie tekst. 

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures

Makelaar – Den Bosch

Introductie 2Bconnected is hét bureau in Nederland voor Makelaars en Hypotheek Adviseurs.Voor onze opdrachtgevers werven...

Lees meer