Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Hypotheekadviseur met gevoel voor kwaliteit

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

Wij zijn op zoek naar een hypotheekadviseur voor een sfeervol full-service intermediair met een groot netwerk aan makelaardijen die al vroeg de efficiency van het internet in heeft gezet om zodoende meer tijd over te houden voor persoonlijk onderhoud met haar relaties. Vanuit een prachtig kantoor ontvangen wij graag relaties voor een kop koffie, maar uiteraard is video-bellen ook een prima alternatief in de huidige tijd.

Organisatie

Onze opdrachtgever bemiddelt naast hypotheken ook in verzekeringen en heeft een samenwerking met een NVM-makelaardij, waar jij fijn mee zou kunnen samenwerken. In dat kader zijn er vele nieuwbouwprojecten die vragen om hypotheekondersteuning.

Klanten zijn loyaal en blijven vaak jarenlang verbonden aan het kantoor. Zij zijn trots op het feit dat hun ouderwetse aanpak van klant is ‘koning, keizer en admiraal’ nog steeds het motto is en wordt waardeert door de klant.

Drie-delig pak zie je hier niet. Kom je op maandag, dinsdag of een andere dag van de week binnen, lijkt het altijd op casual friday. Hard werken onder het genot van een muziekje en koffie of thee, is wat wij bieden.


Functie

Je gaat aan de slag met de huidige hypotheek portefeuille, die zowel via bevriende makelaardijen als door het warme netwerk wordt gegenereerd. Je inventariseert de behoefte en biedt particulieren het beste onafhankelijke advies dat mogelijk is. Samen met de binnendienst zorg jij dat alles op rolletjes loopt en maak je natuurlijk een deugdelijk adviesrapport.

Functie-eisen

Kwaliteit is het aller belangrijkst, maar klanten in Jip en Janneke taal uit kunnen leggen wat goed voor hen is, ervaren wij als een ‘must’. Werk je of heb je gewerkt met Adviesbox is dat een pre.

Een goede werk moraal, door de hoge conversie en top ondersteuning kun je 100 plus dossiers per jaar afhandelen.

Onafhankelijk advies ervaring is een eis

Basis eis is WFT basis, hypotheken en vermogen.

Een oude rot in het vak, met een moderne geest. Een jonge man of vrouw met passie voor het vak mag ook uiteraard šŸ™‚

Aanbod

Zij bieden een salaris dat in lijn ligt met de werkzaamheden, ( range 3.800 en 5.00 bruto per maand) een mooie bonus van maximaal 20% van het jaarsalaris als je fulltime kan en wil werken, juichen wij dat toe. Uiteraard staan we open om de werkzaamheden flexibel in te richten. Omdat er zo nu en dan ook klanten buiten kantoor worden bezocht, behoort een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je vragen naar Jacqueline Adrichem senior Recruiter 2B Connected 06-23840062

Sollicitatie

Je kunt het beste je CV in WORD opsturen aan jacqueline@2bonnected.org of bellen met Jacqueline Adrichem 06-23840062

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020 7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button