2Bconnected_logo

Hypotheekadviseur met power – Noord-Brabant

Introductie

Vind u als hypotheekadviseur het ook prettig wanneer leads en acquisitie door de marketingcollega’s worden geregeld? Zodat uw agenda goed gevuld is met dat waar u goed in bent?

U werkt graag met een back office want u legt zich graag toe op begrijpelijk hypotheekadvies en het sluiten van de beste deal. En dat wilt u doen op Champions League niveau?

Onze opdrachtgever, een hypotheek- intermediair is dringend op zoek naar een nieuwe collega om samen successen mee te vieren.

Wij zoeken een intrinsiek gemotiveerde hypotheekadviseur in omgeving Den Bosch die het niet alleen leuk vindt om hypotheekadvies te geven, maar er ook in slaagt om dat enthousiasme succesvol over te brengen naar de klant.


Omdat je volledig onafhankelijk werkt, zit consultative selling in je bloed. Anders gezegd: We zoeken inhoudelijke adviseurs, geen snelle verkopers. Commercieel betekent voor jou namelijk klantgerichtheid. Een goede inventarisatie leidt dan tot een resultaat waar beide partijen met tevredenheid op terug kunnen kijken.


Organisatie

Onafhankelijk advies is wat je kan en mag verwachten bij je gerenommeerde nieuwe werkgever. Zij willen namelijk dat je het beste advies geeft, lettend op wat verstrekkers als voorwaarden hebben, ten opzichte van de klantwens. Hoewel deze vacature voor Den Bosch is, zijn er meerdere vestigingen in het land. Dus stel dat je besluit te verhuizen naar Eindhoven, verhuist je werk gewoon met je mee!

Functie

Als Hypotheekadviseur ben je gedreven in het bedienen van je klanten. De hoofdmoot van je werkzaamheden bestaat uit het begeleiden van klanten naar het juiste hypotheekadvies, inclusief dossierafwikkeling volgens de meest recente AFM normen. 

In je werk ben jij altijd op zoek naar de beste mogelijke hypotheek voor je klanten, die jou dan ook graag aanbevelen bij nieuwe klanten. De beste hypotheek kan de laagste rente hebben, maar de overige voorwaarden zijn zeker zo belangrijk. …of iets heel anders! Hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen, want uiteraard heb jij dit al perfect voor ogen. Door jouw klantgerichtheid en excellente inventarisatie worden klanten fans. De hypotheekbemiddeling is uitbesteed aan collega’s – scheelt jou eindeloze mailwisselingen met acceptanten. Wel zo prettig toch?

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een aantal jaren werkervaring binnen Financieel (Hypotheek) Advies en je hebt dan ook een ‘proven trackrecord’. Natuurlijk ben je WFT gecertificeerd. Basis, Hypotheken en Vermogen zijn vereist, maar hoe meer, hoe beter natuurlijk. Ben je Erkend? Nog mooier! Naast jouw natuurlijke interesse in mensen, beschik je over een resultaatgerichte houding en een sterke wil alle partijen tevreden te houden. Je bent woonachtig in de regio (+/- 40 km) van Den Bosch. Je snapt dat een  9-5 mentaliteit succes in de weg staat en daarom niet handig is.

Aanbod

Er wordt een uitstekend salaris geboden plus een mooie bonusregeling. Ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig. Er heerst een collegiale en informele sfeer op de werkvloer, waar successen gevierd worden.

Inlichtingen

Recruiter Olof Raas op 06-48474407 of stuur een mailtje naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Solliciteren kan via onze sollicitatie button waarbij we je vragen om je CV in Word met een korte, pakkende motivatietekst toe te sturen. Of stuur een email naar o.raas@2bconnected.org. 


Recruiter Olof Raas            

Tel.: 06 11721900 / 020 – 7640777  email hans@2bconnected.org

Recruitment | Makelaardij | Financiële dienstverlening www.2bconnected.org

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures