2Bconnected_logo

Hypotheekadviseur voor de zelfstandig ondernemer – Den Bosch

Introductie

Deze vacature is niet voor elke hypotheekadviseur geschikt !

Wel voor hypotheekadviseurs die warm worden van het werken met zelfstandig ondernemers uit de regio Den Bosch ? Hou jij je graag bezig met het vinden van financieringsoplossingen voor zowel de ZZP-er als de DGA? Kun jij door cijfers heen kijken?  Beschik je over de gedrevenheid om tot de beste oplossing voor je klant te komen en geef je niet snel op? dan zijn wij op zoek naar jou.


Organisatie

Onze opdrachtgever gaat er de volle 100% voor om de vaak complexe financieringsvragen van zelfstandig ondernemers te behandelen en tot een goed einde te bemiddelen. Hun ondernemersafdeling is gespecialiseerd in hypotheken, financieringen en financiële planning. Zij realiseren dagelijks hypotheken en financieringen voor ondernemers. Hun ondernemersspecialisten weten precies hoe de vork in de steel zit als het gaat om het vaststellen van het ondernemersinkomen en ook nog eens hoe een en ander aan de geldverstrekkers gepresenteerd moet worden. Dit zorgt voor een hoog slagingspercentage als het gaat om financieringsoplossingen voor ondernemers. Ook kan diezelfde ondernemer bij hen terecht voor vragen op het gebied van belastingen, de boekhouding en verzekeringen.

Functie

De hypotheekadviseur ondernemers draagt zorg voor een deskundig hypotheekadvies. Je bent een adviseur met een oprechte interesse in de ondernemer en zijn financieringsvraagstukken. Je weet het vertrouwen te winnen op basis van je kennis en ervaring en door de juiste vragen te stellen. Zo kom je tot de kern van het vraagstuk. Uiteraard vind je het belangrijk om vervolgens maatwerk te leveren, omdat je begrijpt dat geen klant hetzelfde is. 

Functie-eisen

Je bent in het bezit van het diploma EHP, of vergelijkbaar. Uiteraard ben je WFT – proof. Er is sprake van een aantoonbare affiniteit met (complexe) ondernemersfinancieringen: je spreekt de taal van de ondernemer. Daarbij heb je ruime ervaring in het adviseren van hypotheken en financiële producten voor ondernemers. Je voelt je als een vis in het water als het gaat om zakelijke dienstverlening. Balans lezen en – analyseren levert geen problemen voor je op net zo min als het vaststellen van het zakelijk inkomen.

Aanbod

Je komt te werken voor een groeiende organisatie met ambitieuze doelstellingen. Gedrevenheid kenmerkt het bedrijf. Je collega’s zijn allemaal specialisten, dus er is veel ruimte om kennis met elkaar te delen. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en houdt je bezig met het leveren van kwalitatief hoogwaardig advies dat leidt tot een tevreden klantrelatie. Natuurlijk is het salaris marktconform en dat geldt ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er mogelijkheden om als ZZP-er dan wel Franchisenemer actief te zijn.

Inlichtingen

Bel met Olof Raas, op 06 48474407 of  020-7640777 reageer per e-mail o.raas@2bconnected.org. Ik vertel je graag meer over dit bedrijf en de mogelijkheden!

Sollicitatie

Mail je CV in WORD naar Olof Raas o.raas@2bconnected.org of 

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures