Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Commerciële accountmanager B to B verzekeringen met passie tot groei

Introductie

Ben jij een doorgewinterde financieel professional, die weet hoe de hazen lopen. Ben jij toe aan een commerciële functie waarbij je niet met particulieren maar met financieel professionals aan tafel zit, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent zeer ondernemend en creatief van aard, waardoor jij huidige klanten nog beter kan helpen, maar weet jij ook nieuwe klanten aan te sluiten. Dat betekend dat jij goed bent in het geven van presentaties en het vertrouwen geniet van je publiek.

 

(meer…)

Medewerker schade acceptatie afdeling verzekeringen

Introductie

Onze opdrachtgever in Noord Holland is op zoek naar een medewerker schade acceptatie voor haar afdeling verzekeringen. Wij komen daarom graag in contact met een enthousiaste acceptant  die iedere dag met plezier commerciële kansen zoekt, ziet en oppakt.

(meer…)

Commercieel medewerker binnendienst verzekeringen

Introductie

Onze opdrachtgever in Noord Holland is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor haar afdeling verzekeringen.Wij komen daarom graag in contact met een enthousiaste MBO´er  die iedere dag met plezier commerciële kansen zoekt, ziet en oppakt.

(meer…)

Commercieel medewerker binnendienst verzekeringen

Introductie

Wij zijn ter uitbreiding van het bestaande team op zoek naar een commerciële binnendienst medewerker schadeverzekeringen die de klanten van onze opdrachtgever passende totaaloplossingen gaat bieden voor hun verzekeringen. Dit kan zijn een betere oplossing dan de bestaande maar ook een goedkopere, of beiden. Ben jij op zoek naar een pro actieve en veelzijdige baan in de verzekeringsbranche met veel klantcontact? Sta je stevig in je schoenen en wil je met gedrevenheid snel aan de slag? Lees dan verder.

(meer…)

Medewerker binnendienst (acceptant schadeverzekeringen)

Introductie

Wij zijn op zoek naar een medewerker binnendienst voor het volmachtbedrijf van onze opdrachtgever. Recentelijk hebben zij namelijk een nieuwe distributielijn geïntroduceerd. Dit betekent een nieuwe fase in het bestaan van de afdeling intermediair dat tevens met volmachten werkt. Om hun ambities te borgen zoeken zij versterking van het huidige team. Wij komen daarom graag in contact komen met een stevige persoonlijkheid die mede invulling gaat geven aan het op de kaart zetten van  genoemd volmachtbedrijf.

(meer…)
Call Now Button