Ervaren Retail Property Consultant Amsterdam – Amsterdam

Introductie Heb jij visie op het gebied van retail en affiniteit met stedelijke ontwikkeling en commercieel vastgoed?Ben jij daarnaast een commercieel slagvaardig onderhandelingstalent, resultaatgericht en sterk in de follow up?Voor een stijlvol internationaal kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Retail Property Consultant met internationale uitstraling en uiteraard, met affiniteit voor winkels.

Commercieel Binnendienst Medewerker Bedrijfsmakelaardij – Amsterdam

Introductie Wij zijn voor een gerenommeerde makelaardij in het centrum van Amsterdam op zoek naar een ambitieuze commerciële binnendienst bedrijfsmakelaardij. Hou jij van zaken in de puntjes regelen, en ondersteunend bezig zijn voor verhuur en  bedrijfsmakelaars, dan is dit de job voor jou!  

Vlotte ARMT of KRMT makelaar gezocht – Gooi

Introductie Ben jij de vlotte en ambitieuze makelaar ARMT of KRMT die verder wil groeien bij een gerenommeerde makelaardij in de mooie regio het Gooi? Lees dan snel verder. Wij zoeken namelijk per direct een makelaar ARMT of KRMT, die de ambitie heeft om in om bij zijn of haar volgende werkgever het pad naar […]

Register makelaar / BOG Taxateur – Rotterdam

Introductie Voor onze opdrachtgever een BOG makelaardij uit Rotterdam zijn we op zoek naar ervaren en gedreven gecertificeerde RT (register taxateur ). Jij bent in staat om zelfstandig te taxeren binnen de regio Zuidwest Nederland met als focus Rotterdam-Rijnmond.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk