ARMT of KRMT Makelaar met passie voor het vak – Heemstede

Introductie Ben jij als ARMT/KRMT makelaar toe aan een uitdaging? En wil jij alles op alles zetten om de klanten aan hun droomhuis te helpen? Wij zoeken een ARMT/KRMT makelaar, die zijn netwerk kan inzetten om de omzet van dit kantoor in Heemstede verder uit te breiden.. Ben jij hier aan toe ? Kom dan […]

Office manager Makelaardij hoog segment Utrecht – Utrecht

Introductie Voor onze opdrachtgever, een makelaardij, gespecialiseerd in het hoge segment, zijn we op zoek naar een representatieve Office Manager. Een hele mooie kans binnen de makelaardij als je een stap in je carrière wilt maken. En voor de ideale kandidaat staat er een Fiat 500 Cabrio klaar. 

Ervaren Taxateur voor de Zaanstreek – Zaandam

Introductie Op zoek naar een uitdagende carrière in de wereld van taxaties? Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren taxateur makelaardij die het team van onze opdrachtgever kan versterken. Als taxateur makelaardij speel je een cruciale rol in het bepalen van de waarde van onroerend goed en help je de klanten bij het […]

Makelaar KRMT met ambitie – Amersfoort

Introductie Onze opdrachtgever is een stevige en professionele makelaardij (BOG en Wonen) met meerdere vestigingen in de regio Utrecht Voor de regio Amersfoort e/o zoeken wij een even stevige, commercieel sterke K-RMT-er .Zoek je een nieuwe uitdaging? Bel ons en we bespreken graag met je of deze opdrachtgever en werkgebied goed bij je kunnen passen!

Commercieel Binnendienst Medewerker – Houten

Introductie Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met passie voor de vastgoedwereld?Heb je sterke communicatieve vaardigheden en ben je klaar om jouw carriere naar nieuwe hoogte te brengen?Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van dit dynamische makelaarsteam als commercieel binnendienst medewerker. 

Makelaar KRMT i.o of ARMT – Zaandam

Introductie Ben jij een ambitieuze KRMT of ARMT makelaar, of ben jij in opleiding tot KRMT ? Heb jij de gunfactor en ben jij woonachtig in Zaandam of omgeving? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Commercieel Binnendienstmedewerker + – Amsterdam

Introductie Ben jij op zoek naar een functie als binnendienst medewerker in de makelaardij? Kun je het kantoor waar je werkt zo langzamerhand wel uittekenen omdat je nooit buiten komt?  Lees dan zeker verder! In deze vacature is er ruimte voor werkzaamheden buiten de deur!

KRMT | RM Makelaar met kennis van van onze hoofdstad – Amsterdam

Introductie Ben jij een ervaren KRMT Makelaar en ben jij woonachtig in Amsterdam of directe omgeving en heb je recente ervaring als makelaar in onze hoofdstad? Wil jij je verder ontwikkelen als makelaar nieuwe stijl en alles op alles zetten om de klanten aan hun droomhuis te helpen? Kom dan met ons praten over deze […]

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk