Innovatieve makelaar met ondernemers ambitie gezocht – Laren ( Gooi )

Introductie

Ben jij een gedreven en ondernemende makelaar die klaar is om de volgende stap te zetten? Wil jij je aansluiten bij een innovatieve makelaardij met een uitstekende reputatie? Dan is dit jouw kans! Deze Makelaardij staat, bekend om hun vindbaarheid, design en marketing, is op zoek naar een eigenaar -kantoorleider voor haar nieuwe vestiging in het Gooi en zoekt een ambitieuze RM of RMT makelaar die perfect past in het concept van een jong en vernieuwend kantoor.

Organisatie

Met meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij heeft deze Makelaardij een solide reputatie opgebouwd. Zij hebben een indrukwekkend portfolio van klanten uit Amsterdam, die graag een woning willen kopen in het prachtige Gooi. Deze makelaardij is trots op haar vermogen om zowel internationale als plaatselijke klanten op hoog niveau te service.

Functie

Bij deze Makelaardij geloven ze in vooruitstrevendheid en zijn ze altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun klanten te bedienen. Ze investeren in geavanceerde technologie en digitale marketingstrategieën om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Uitstekende vindbaarheid: Zij begrijpen het belang van online aanwezigheid. Met hun sterke SEO-strategieën en slimme online marketingtechnieken zorgen ze ervoor dat potentiële klanten hun makkelijk kunnen vinden.

Ondernemerschap: Bij deze Makelaardij krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen succes te creëren. Je krijgt de ruimte om nieuwe ideeën te verkennen, je eigen klantenbestand op te bouwen en je te onderscheiden in de markt.

Samenwerking: Hoewel zij individuele ondernemersgeest waarderen, geloven ze ook in teamwork. Je maakt deel uit van een hecht team van professionals die samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken en successen te vieren.

Functie-eisen

Je bent een gecertificeerd RM of RMT makelaar met ervaring in de regio Gooi.

Je hebt een ondernemende instelling en bent gedreven om successen te behalen.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed relaties opbouwen en onderhouden met klanten.

Je hebt kennis van de lokale vastgoedmarkt en begrijpt de behoeften van zowel kopers als verkopers.

Je bent proactief en hebt een positieve houding ten opzichte van uitdagingen en veranderingen.

Je kunt werken met de laatste trends op het gebied van marketing en makelaardij, denk aan social media.

Aanbod

Je gaat werken met een zeer succesvol concept, waarbij je gegarandeerd direct kan starten met aanvragen.

Samen met de directie zal er een marge deling worden afgesproken voor het gebruik van het opgebouwde netwerk en de state of the art makelaardij tooling, zodat je je weet te onderscheiden van de markt.

Om te starten kun je ook beginnen in loondienst met een salaris van € 4000,- tot € 5000,-

Daarnaast is er een bonusregeling.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je je wenden tot Olof Raas, managing partner van 2B Connected. Je kunt Olof bellen voor meer informatie op nummer 06-48474407 of mailen naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben jij de innovatieve makelaar die het Gooi wil gaan veroveren, met een uniek concept een goede naam. Stuur dan je CV naar Olof Raas email o.raas@2bconnected.org of bel 06-48474407

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk