Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Jr. Makelaar/ jong talent met ambitie voor Lochem en omgeving

  • Branche: Makelaar ARMT
  • Functie: Makelaar ARMT
  • Regio: Gelderland

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een mooi, vooruitstrevend kantoor, zijn wij op zoek naar jong talent voor de woning makelaardij in Lochem en omgeving.

Organisatie

Het kantoor is onderdeel van een grote makelaardij, actief in Twente en midden-Nederland met een groot aantal experts en een diversiteit aan functies. De organisatie investeert diep in de kwaliteit van haar dienstverlening, maar ook in haar medewerkers, technologieën en verkoopmethodieken. De organisatie is actief op diverse vlakken van de makelaardij en financiële dienstverlening: bestaande bouw, nieuwbouw, commercieel vastgoed, taxaties, verzekeringen, beleggen, investeringen, pensioenen en hypotheken.Functie

Als aankomend makelaar ondersteun je het kantoor in Lochem en krijg je te maken met alle werkzaamheden binnen het vak. Je wordt meegenomen, opgeleid en gecoacht. Denk hierbij aan het regelen van bezichtigingsafspraken, het opstellen van taxatierapporten en koopovereenkomsten, het onderhouden van contact met onze opdrachtgevers, het aanmelden van huizen maar ook het aan- en verkopen van bestaande bouw en nieuwbouw. Een veelzijdige baan voor een junior makelaar met ambitie! Je zult getraind en gecoacht worden en er is ruimte voor verdere groei en opleiding.

Functie eisen

Je hebt voorkeur HBO werk- en denkniveau en als je al wat ervaring en/of je al een A-RMT of K-RMT opleiding hebt genoten is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan moet je natuurlijk goed kunnen motiveren waarom dit jouw toekomst gaat worden.Natuurlijk heb je commerciële kwaliteiten en een gun-factor en heb je een gezonde ambitie om dit vak tot in de puntjes te gaan beheersen maar er ook veel plezier uit te halen!

Je bent bekend met de regio.

Aanbod

Een prachtige job binnen een hecht team. Een serieuze kans om te leren en groeien binnen het vak met een salaris en secundaire voorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring.

Inlichtingen

Dick Pluijgers 06 5462 3202

gooiflevo@2bconnected.org


Sollicitatie

Dick Pluijgers 06 5462 3202

gooiflevo@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06 48474407
o.raas@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button