Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Junior hypotheek acceptant

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekacceptant
  • Regio: Friesland

Introductie

Onze opdrachtgever heeft 300.000 hypotheekdossiers in behandeling en meer dan 30 hypotheekadviseurs actief op de weg. Om al deze oversluiters te ondersteunen zoeken wij ambitieuze hypotheek acceptanten die het verschil weten te maken.

Je krijgt een up to date training waardoor je snel ingewerkt bent. 

Je werkt met leuke collega’s die zich misschien wel tot je vriendenkring promoveren! De meeste mensen voelen zich al snel op hun gemak en vinden het helemaal niet lastig om te vragen om hulp of om goede ideeën aan te dragen. Het is dé perfecte plek om jezelf te ontwikkelen.

Organisatie

Je werkt vanuit thuis en op het kantoor in Heerenveel. Het adres van de werkgever is prima bereikbaar met de auto én ook goed met het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid naast en onder het kantoorpand. Je gaat het er zeker naar je zin hebben!

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling van hypotheekaanvragen. Daarnaast voer je alle bijbehorende werkzaamheden uit. Je hebt veel contact met financieel adviseur en denkt vooral mee hoe iets wél kan. Je signaleert knelpunten en afwijkingen in het verloop van het proces en rapporteert hierover aan je leidinggevende. Tevens doe je proactief verbetervoorstellen om de kwaliteit en effectiviteit van de werkzaamheden te verbeteren.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk en denk niveau en je bent bij voorkeur in het bezit van WFT Basis, WFT Hypothecair Krediet en WFT Vermogen. Om deze functie goed uit te kunnen voeren ben je communicatief sterk, klantgericht en accuraat. Verder wil je altijd iets leren en jezelf blijven ontwikkelen. Tot slot kun je een VOG op verzoek aanleveren.

Aanbod

Nou, best goed! Het salaris is meer dan marktconform tussen de € 2300,- en € 2750,- exclusief, reiskostenvergoeding indien je naar kantoor moet komen en er zijn diverse leuke doorgroeimogelijkheden. De Wft-opleidingen en -trainingen worden allemaal door de werkgever betaald. Denk hierbij aan WFT Basis, Hypothecair en eventueel Vermogen. Deze studies doe je in eigen tijd. Natuurlijk ontvang je eeuwige lof en dankbaarheid.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je je wenden tot Roby Klos 06- 50628550 of +31 20 764 0777

Sollicitatie

Je kunt je CV toesturen aan Roby Klos email roby@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button