2Bconnected_logo

Junior makelaar met ambitie tot doorgroei – Amsterdam

Introductie

Ben jij de junior makelaar die op dit moment bijna klaar is met zijn of haar ARMT of KRMT opleiding en nu staat te trappelen om de praktijk in te gaan?  Wil jij helemaal vanaf de basis worden opgeleid tot zeer kundige makelaar die haar mannetje of haar vrouwtje staat in de hectische Amsterdams makelaar markt.

Dat betekent eerst de binnendienst helemaal onder de knie krijgen maar daarna indien mogelijk al snel gaan bezichtigen en of onderhandelen voeren.Organisatie

Het betreft een lokale makelaar in Amsterdam, die nauw samenwerkt met een hypotheekadvies organisatie. Er zijn op dit moment twee RMT makelaars en een binnendienst aanwezig die jouw snel wegwijs kunnen maken met alle makelaardij systemen als REALWORKS en het makelaardij proces van a tot z kunnen uitleggen en laten zien. Ze zijn gespecialiseerd in verkoop maar doen ook veel aankoop.

Functie

Je gaat als aankomend makelaar mee in alle processen. Je begint met de kantoorwerkzaamheden zoals het inplannen van afspraken. Dit doe je op een zo’n efficiënt mogelijke manier, zodat de makelaars tijd blijven houden voor een persoonlijke gesprek met de klant. Op het moment dat een pand in de verkoop wordt genomen, ga je aan de slag met alle zaken die komen kijken bij het verkopen van een huis. Je regelt de borden, foto’s, beschrijvingen en zorgt dat alles gepubliceerd word op FUNDA, middels REALWORKS

Indien je genoeg weet, zal je worden ingeroosterd voor de bezichtigingen en verdere afhandeling.

Ook ga je op zoek naar de juiste panden voor de aan kopers.

Na een inwerkperiode van 3 maanden waarbij je volledig op de binnendienst werkzaam bent ga je daarna rustig naar buiten. En zal je na 6 maanden 70 % binnen en 30 % buiten actief zijn. 


Functie-eisen

Je bent ECHT een super gemotiveerde aankomend makelaar die weet dat je veel en snel moet leren om als makelaar actief te kunnen zijn. 

Je werkt het liefst 32 uur tot 36 uur in de week in verband met je studie.

Je bent in de eindfase van je ARMT of KRMT opleiding.

Het is een grote PRE als je al stage of werkervaring hebt opgedaan als binnendienst of ARMT werkzaamheden hebt uitgevoerd bij een makelaardij

Je hebt echt talent voor het makelaars vak alleen het papiertje ontbreekt

Je hebt een no nonsens mentaliteit, die maakt dat je overal geliefd bent

Je weet mensen commercieel te overtuigen en je vindt dat ook leuk

Je bent kwalitatief en zorgvuldig in je werkwijze.


Aanbod

Je krijgt de mogelijkheid om door twee geweldige RMT makelaars te worden opgeleid tot makelaar in Amsterdam.

Er is een mooi kantoor dat al meer dan 30 jaar bestaat, en waar de klanten graag terugkomen.

De sfeer is gemoedelijk maar soms ook hectisch omdat er werk te doen is dat niet kan wachten.

Het start salaris ligt tussen de € 2000,- en € 2400,- op basis van 40 uur.

Het is echt de bedoeling dat je gaat doorgroeien en net als de rest van het personeel lang bij de organisatie aangesloten blijft.

Er is helaas geen mogelijkheid tot parkeren, vandaar dat de voorkeur uitgaat naar kandidaten die met de fiets naar hun werk kunnen komen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt je bellen met Olof Raas Senior recruiter van 2B Connected 06-48474407

Email o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben jij SUPER enthousiast en ben jij bijna klaar met je ARMT of KRMT opleiding stuur dan je CV en motivatie naar Olof Raas email o.raas@2bconnected.org of gebruik de button op de website van 2B Connected.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures