K-RMT makelaar met passie voor het vak – Assendelft/Zaanstad

Introductie

Ben jij de (kandidaat) makelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ken jij de weg in de Zaanstreek en omgeving? Weet je van aanpakken en ben je klantgericht? Grijp dan nu deze kans! Wij zijn namelijk op zoek naar jou.

Organisatie

Bij deze opdrachtgever kom je te werken in een gedreven team van ervaren makelaars. We stellen de wens van de klant centraal. Binnen no time achterhalen we de wensen van onze klanten doordat we op de hoogte zijn van alle kansen in de omgeving, brengen we deze wensen razendsnel in vervulling.

We dagen je  uit het beste uit jezelf te halen en je te ontwikkelen tot een ervaren professional die leeft voor het vak, dit uitstraalt naar de klanten en daarmee het sluiten van elke overeenkomst tot een zeer fijne ervaring maakt. Er is ruimte voor een ervaren makelaar, maar iemand die net in het bezit is van het KRMT diploma, of nog lessen volgt wordt goed begeleid. 

Naast hard werken, worden overwinningen gevierd en staat er voor oktober een mooi jubileum uitstapje op de agenda. 

Functie

Wij verwachten van onze nieuwe collega een gezonde dosis initiatief en uitstekende communicatieve, commerciële en administratieve vaardigheden. We vinden het ook belangrijk dat je bereid bent net dat stapje extra te zetten. We gaan voor het optimale resultaat voor onze klanten en daarin speel jij een zeer belangrijke rol.

Functie-eisen

Wij verwachten van onze nieuwe collega een gezonde dosis initiatief en uitstekende communicatieve, commerciële vaardigheden, die per direct ons team kan aanvullen en versterken. Je brengt bovendien de nodige ervaring mee. We vinden het ook belangrijk dat je bereid bent net dat stapje extra te zetten. We gaan voor het optimale resultaat voor onze klanten en daarin speel jij een zeer belangrijke rol. Verder ben je een echte teamspeler. Je bent geïnteresseerd in je collega’s, denkt graag mee met uitdagende vraagstukken en pakt positieve kritiek goed op. Op die manier ontwikkelen we ons samen tot een steeds sterker wordend team. Vanzelfsprekend beschik jij over relevante werkervaring en ben je in het bezit van je (K)RMT-certificering of bezig het te halen en natuurlijk een rijbewijs B.

Aanbod

Een plek in een team van gedreven professionals waarin zeker ook de ruimte is om met eigen ideeën te komen. Een goed salaris en voldoende doorgroeimogelijkheden. Een auto en telefoon etc. horen uiteraard ook bij de arbeidsvoorwaarden. Verder hechten wij waarde aan een informele werksfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn en daardoor ook het uiterste uit zichzelf kan halen.


Inlichtingen

Senior recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062

Sollicitatie

Jacqueline Adrichem via Jacqueline@2bconnected.org  met CV , liefst in Word.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk