Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

K-RMT Makelaar

  • Functie: Makelaar
  • Regio: Amsterdam
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

De kandidaat is een commerciële en ondernemende KRMT makelaar die is afgestudeerd aan de HBO vastgoed en makelaardij opleiding van Rotterdam. Hij heeft stage gelopen bij een verschillende makelaardijen. Binnen zijn opleiding en daarbuiten krijgt hij altijd te horen dat hij een grote gunfactor heeft en makkelijk in de omgang is. De kandidaat geeft aan dat hij snel contact maakt met mensen en zich snel aanpast aan de klant. Hij is altijd erg geïnteresseerd in klanten en wil graag weten wat hen beweegt. Ook weet hij zich te onderscheiden door zijn representatieve voorkomen en zijn kennis van zaken en de zekerheid die hij uitstraalt.

Mogelijkheden

Deze kandidaat heeft veel kennis van Amsterdam. Hij is opgegroeid in Amsterdam West en heeft een groot netwerk aan vrienden en kennissen. Daarnaast is hij ondernemend en creatief.

Conclusies en aanbevelingen

De kandidaat is een representatieve KRMT makelaar met een zeer commerciële drive, die een groot hart heeft voor het makelaar vak. Hij is op zoek naar zijn eerste goede stap in zijn makelaars carrière. Het goed kunnen leren van het makelaars vak staat voor hem op nummer 1.

Certificaten

  • Certificaat KRMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen
Deel op: