Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Medior Financieel Adviseur

  • Functie: Financieel Adviseur
  • Regio: Katwijk aan Zee
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Deze kandidaat is een vriendelijke en open man met zeer veel ervaring, meer dan 20 jaar, in de
financiële dienstverlening bij uiteenlopende aanbieders. In die periode heeft hij geleerd
om projectmatig en ook gedetailleerd te werken. Hij komt vriendelijk en betrouwbaar over, dit geeft hem een hoge gunfactor waardoor hij de deal weet te sluiten. Daarbij geeft hij aan dat hij een uitstekend cijfermatig geheugen heeft en consciëntieus te werk gaat. Zijn ervaring varieert van hypotheekadvies tot pensioenadvies. De resultaten die hij hierin behaalde lagen boven de doelstellingen.

Mogelijkheden

De kandidaat geeft aan dat hij een sensitief persoon is en daardoor snel op een lijn komt met de klant. Hij weet deze goed aan te voelen en in te schatten. Dit in combinatie met zijn vakkennis maakt dat hij nauwgezet en gewetensvol te werk gaat. Gezien zijn drive resulteert dit meer dan gemiddeld in het doen van een zaak.

Conclusies en aanbevelingen

Onze kandidaat is op zoek naar een organisatie waar hij zijn ruime kennis en ervaring weer kan inzetten op het gebied van hypotheekadvisering in ruime zin. Ondanks het feit dat hij de afgelopen vijf jaar niet veel werkzaamheden heeft verricht in de financiële dienstverlening is Kees gezien zijn achtergrond, kennis, motivatie en drive zeker in staat zijn “rentree” tot een succes te maken.

Certificaten

  • WFT Basis
  • WFT hypothecair krediet
  • WFT Vermogen
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button