Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

K-RMT In opleiding

  • Functie: In opleiding
  • Regio: Amsterdam
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Onze kandidaat is een ambitieuze en gedreven aankomend KRMT-makelaar in opleiding. Hij is zeer leergierig en sociaalvaardig. Hij kan gemakkelijk contact leggen met anderen en past zich makkelijk aan. De kandidaat is het gewend om te presteren onder ( semi profvoetballer ) druk en is altijd loyaal naar zijn werkgever toe. Ook is hij heel erg ambitieus en wil in de toekomst graag zijn RMT behalen. Hij wil altijd heel graag winnen, zijn inzet is altijd zeer hoog en gaat er voor 100 % voor.

Mogelijkheden

De kandidaat heeft in eerdere banen veel ervaring opgedaan op het gebied van marketing en sales. Hier ziet hij een overlap in met de makelaardij. Hij heeft een sportieve achtergrond, waardoor hij het gewend is om onder druk te werken en te presteren. Ook heeft hij dankzij deze sportieve achtergrond een winnaarsmentaliteit.

Conclusies en aanbevelingen

Deze kandidaat is een ambitieuze en gedreven KRMT-makelaar in opleiding. Hij wilt altijd het beste voor de klant. Ook heeft hij veel ervaring in de marketing en sales en is hij het gewend om onder druk te werken en presteren.

Certificaten

  • In opleiding tot KRMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button