Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Binnendienst Binnendienst Makelaardij

  • Functie: Binnendienst Makelaardij
  • Regio: Amsterdam
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Deze opgewekte, energieke kandidaat is van huis uit opgegroeid in de makelaardij. Na een commerciële uitstap in de mode- en marketingwereld zou zij graag ‘down-to-earth’ terugkeren bij de binnendienst op een makelaarskantoor.  Zij is weliswaar tijdelijk in een andere branche werkzaam geweest, maar voelt zich niet te goed om nu op alle levels aan te pakken in de makelaardij.

Mogelijkheden

Kandidaat woont in Amsterdam is een energieke representatieve verschijning. Zij communiceert makkelijk, vriendelijk en met een dosis humor. Zij heeft via marketing en sales een ruim netwerk opgebouwd onder klinkende namen in lifestyle. Daarnaast is zij thuis in de basis van de makelaardij en de dynamiek op een makelaarskantoor. Zij is georganiseerd en leergierig.

Conclusies en aanbevelingen

Kandidaat heeft een servicegerichte, commerciële instelling. Haar kwaliteiten komen het best tot zijn recht in een organiserende functie binnen een levendig team, waar zij eventueel door kan groeien. Een representatieve medewerker en een sprankelende toevoeging aan een professioneel team!

Certificaten

  • Certificaat ARMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button