Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Senior Financieel Adviseur

  • Functie: Financieel Adviseur
  • Regio: Nijmegen
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Deze betrouwbare, gedreven financieel adviseur heeft meer dan 10 jaar ervaring als erkend hypotheekadviseur. Hij is recentelijk genomineerd geweest tot Erkend Hypotheekadviseur Van Het Jaar. Zijn klanten waarderen hem met een score van boven de  8 op  Google en Independer. Kandidaat weet mensen van alle leeftijden op hun gemak te stellen en schakelt soepel. Een van zijn sterke punten is dat hij op zakelijke wijze meedenkt, zich goed kan verplaatsten in de klant en gericht te werk gaat om tot een transparant advies te komen.  Kandidaat is ervan overtuigd dat belang van de zaak en belang van de klant in elkaar vallen; betrouwbaarheid is een win-win  situatie.

Mogelijkheden

Kandidaat heeft een uitgebreid eigen netwerk in de financiële- en hypotheekwereld ontwikkeld.  Dagelijkse operatie is zakelijk, zelfstandig maar ook discreet met gevoel voor gemeenschapsverhoudingen. Kandidaat heeft meer dan noodzakelijke vakkennis maar het zijn vooral zijn persoonlijke- en contactuele kwaliteiten die hem de extra waardering opleveren.

Conclusies en aanbevelingen

Onze kandidaat is op zoek naar een organisatie waar hij zijn kennis en ervaring op het gebied van hypotheekadvisering kan inzetten. Wij zien deze kandidaat als een prettige aanvulling op een middelgroot kantoor waar een praktische, gemoedelijke onderlinge sfeer heerst en waar hij de ruimte krijgt om zijn kennis en contactuele eigenschappen ten volle uit te bouwen in dienst van het team.

Certificaten

  • WFT PE plus Basis Vermogen Hypothecair krediet
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button