Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Senior Financieel Adviseur

  • Functie: Financieel Adviseur
  • Regio: Enschede
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Deze financiële professional uit de omgeving Enschede / Hengelo is een warme. gedreven financieel adviseur met een zeer grote gunfactor en ruim 20 jaar ervaring, waaronder ruim 10 jaar als eigenaar van een assurantie- en advieskantoor. Een echte senior dus, met veel vakkennis en ervaring in klantcontact. Dit is face-to-face goed te merken; een rustige, communicatief sterke spreker met een scherp commercieel inzicht. Hij is doortastend en komt zonder veel omwegen tot zijn doel.

Mogelijkheden

Na tijdelijk in een andere branche te hebben gewerkt, zoekt deze geboren adviseur weer waar hij goed in is; het geven van helder financieel advies.  Deze kandidaat is hoofdzakelijk gericht op het generen van omzet. Daarom komt hij het best tot zijn recht met een backoffice om een en ander te stroomlijnen. Met dergelijke ondersteuning kan hij vlammen. Hij heeft een opdrachtgever nodig die hem de nodige vrijheid geeft, die zijn vakkennis kan gebruiken en die het waardeert om op gelijkwaardig niveau te kunnen sparren.

Conclusies en aanbevelingen

Dit is een adviseur zoals je je als klant wenst. Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen, een man die de klant voorop stelt en out-of-the-box denkt. Een frisse en krachtige man, die de nodige kennis en omzet aan een team bijdraagt. Hij is intrinsiek gemotiveerd om weer als hypotheekadviseur te werken en is minimaal de komende 10 jaar beschikbaar. Hij is beschikbaar op basis van ZZP / margedeling / loondienst.

 

Certificaten

  • WFT PE plus Basis Vermogen Hypothecair krediet
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button