Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Junior Makelaar

  • Functie: Makelaar
  • Regio: Eindhoven
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

De kandidaat is een gediplomeerd junior K-RMT makelaar.  Zij is opgeleid en woonachtig in omgeving Eindhoven, waar zij een half jaar stage liep als Medewerker Binnendienst bij een commercieel makelaarskantoor.  Daar heeft zij een commerciële instelling ontwikkeld en geleerd dat zij over goede contactuele eigenschappen beschikt. Daarnaast past zij zich makkelijk aan de wensen van de klant, zonder daarbij het zakelijk belang uit het oog te verliezen. Communiceert to-the-point en heeft toegevoegde, verbindende waarde binnen een team.

Mogelijkheden

Deze kandidaat is opgegroeid en woonachtig in de omgeving Eindhoven. Zij heeft met name een groot netwerk in de medische sector.  Daarnaast is zij service-gericht en sociaal ingesteld en voelt de wensen van de klant goed aan.

Conclusies en aanbevelingen

De kandidaat is een representatieve K-RMT makelaar. Daarbij is zij service-gericht en sociaal ingesteld, eigenschappen die zij wil inzetten om zich commercieel te ontwikkelen naar een makelaar met hart voor het vak.  Zij zoekt naar een werkplek binnen een gedreven team, waar haar eigenschappen en kennis goed van pas komen. Het is voor de kandidaat van belang, dat zij zoveel mogelijk van haar kennis in de praktijk kan gebruiken.

Certificaten

  • Certificaat KRMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button