Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

K-RMT Makelaar

  • Functie: Makelaar
  • Regio: Amsterdam
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Onze kandidaat is een enthousiast en ambitieuze / ondernemende KRMT makelaar i.o. Hij heeft recentelijk 7 maanden ervaring als ARMT makelaar. Hij geniet van het contact met mensen is klantgericht, service-georiënteerd, nieuwsgierig en leergierig, hij ziet kansen en zet deze om in oplossingen en samenwerkingsverbanden. Hij werkt graag in de regio Zaandam. Hij heeft een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift aangezien hij een periode in canada op de universiteit heeft gezeten. Deze kandidaat is authentiek, onafhankelijk en gedreven en heeft daarmee alle “tools” om uiteindelijk als makelaar mensen en medewerkers uitstekend te adviseren en te coachen.

Mogelijkheden

De kandidaat heeft een sterk commercieel inzicht. Wat maakt dat hij nu ook een uit de hand gelopen hobby als bakfietsen verhuur, commercieel in de markt heeft staan, voor in het weekend erbij. Alfred houdt er van om zaken te promoten en te verkopen. Deze kandidaat neemt initiatief om zaken te ondernemen maar ook om in te spelen op mogelijke veranderingen. Hij heeft ruime professionele en persoonlijke ervaring met kopen en verkopen van vastgoed. Dit is een zeer volwassen man die er uit wil halen wat er in zit.

Conclusies en aanbevelingen

Onze kandidaat is toe aan een nieuwe makelaars uitdaging, waar hij als KRMT i.o. terecht kan. Waarbij hij een goed merk kan vertegenwoordigen, waarbij hij in teamverband kan werken aan het zo goed mogelijk bedienen van de klant.

Certificaten

  • In opleiding tot KRMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen
Deel op: