Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

K-RMT Makelaar

  • Functie: Makelaar
  • Regio: Purmerend
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Onze kandidaat is communicatief en commercieel sterke KRMT makelaar die de sterke ambitie heeft om kantoorleider te worden. Hij heeft een topsport achtergrond wat maakt dat hij velen malen liever wint dan verliest. Zo zit hij ook in de makelaardij en daar zijn ook zijn resultaten naar. De kandidaat is flexibel in zijn werk en weet goed over te schakelen als het nodig zijn. Hij vindt het leuk om op zoek te gaan naar de oplossing van een bepaalde casus. Hij is erg allround, naast bestaande bouw heeft hij nu ook een nieuwbouwproject gedaan.

Mogelijkheden

De kandidaat is KRMT gecertificeerd en is ook bezig met zijn BOG papieren, zijn RMT papieren wil hij ook nog graag halen. Tim heeft een natuurlijke leiderschap ( Coach van een korfbalploeg ) hij weet initiatief te nemen. Hij weet hoe hij zijn collega’s moet coachen en helpt dan ook graag. Hij is daarnaast ook actief en weet goed hoe hij dat het beste kan reflecteren in zijn werk.

Conclusies en aanbevelingen

Onze kandidaat is een zeer allround makelaar die weet hoe hij het vertrouwen van een klant moet winnen. Hij heeft coachende en leiderschap eigenschappen om een makelaardij te managen en uit te bouwen.

Certificaten

  • Certificaat KRMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen
Deel op:
Call Now Button