Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

A-RMT Binnendienst Makelaardij

  • Functie: Binnendienst Makelaardij
  • Regio: Wilnis
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Deze kandidaat is een enthousiaste en energieke aankomend makelaar met veel mensenkennis. Hij is sociaal en geïnteresseerd en kan met iedereen goed omgaan, hij word gedreven door het contact met verschillende mensen, zowel klanten als vak collega’s. Hij kijkt bij de belangen behartiging van klanten graag mee naar mogelijkheden en kansen die het verschil in resultaat kunnen maken.

Mogelijkheden

Onze kandidaat heeft al veel ervaring in met klantcontact. Een belangrijke vaardigheid die hij meeneemt uit zijn oude vak als journalist is het voeren van een prettige maar doelgerichte gesprekken. Zijn expertise daarin is het ontdekken en filteren van wensen en relevante informatie. Hij kan dit gemakkelijk vertalen naar een aantrekkelijk verhaal. Door zijn ruimtelijke inzicht is hij in staat om gemakkelijk behoeften te herkennen en om oplossingen te vinden voor problemen/ ongemakkelijkheden.

Conclusies en aanbevelingen

Deze kandidaat is een enthousiaste aankomend makelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een bruisende omgeving.

Certificaten

  • In opleiding tot KRMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button