Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

RMT Makelaar

  • Functie: Makelaar
  • Regio: Utrecht
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Deze gemoedelijke rasmakelaar/taxateur staat voor kwaliteit en duurzame resultaten, wat zich vertaalt naar een substantiële omzet. Hij is een praktisch ingestelde teamplayer met uitstekende commerciële en sociale vaardigheden. Hij is flexibel, draagt verantwoordelijkheid en de omgang met mensen uit allerlei milieus en van alle leeftijden gaat hem zeer goed af.

Mogelijkheden

Dit betreft een ervaren makelaar/taxateur die graag nog een jaar of 5  wil doorpakken. Hij staat open  voor een tijdelijke opdracht en zijn kennis en kwaliteiten kunnen worden ingezet om evenwicht te brengen in een jonger, onervaren team. Het is een professional die uitstekend kan coachen en rust en samenhang in een team kan brengen

Conclusies en aanbevelingen

Bent u op zoek naar makelaar/taxateur die binnen het bedrijf kan fungeren als expert, coach of zoekt u simpelweg naar een betrouwbare makelaar/taxateur met hoge gunfactor? Deze kandidaat kan zich goed manifesteren tussen jongeren en is in staat om met nieuwe media te werken.  Verbinding en blijvende klanttevredenheid staan bij hem hoog in het vaandel.

Certificaten

  • Certificaat Opleiding RMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button