Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

RMT Makelaar

  • Functie: Makelaar
  • Regio: Rotterdam
  • Beschikbaar per: Per direct

Sterke punten

Deze no-nonsense RMT makelaar/taxateur uit Rotterdam is een zelfstandige, zakelijke, maar betrokken professional die een grote klanttevredenheid geniet. Met name zijn marktkennis van Rotterdam en omgeving worden door klanten op  prijs  gesteld. Verder houdt hij de verschillende ‘petten’ soepel gescheiden en is hij zeer bedreven in woning-aankoop en met name woningverkoop.

Mogelijkheden

Op alle punten wordt deze makelaar door klanten zeer gewaardeerd; de transparante manier van handelen, heldere communicatie, parate kennis van zaken en structurele rapportage worden herhaaldelijk genoemd. Kandidaat kan goed overweg met digitale middelen en is derhalve gewend zelfstandig het nodige uit te voeren. Dat hij daarbij ook een netwerker is en diverse talen spreekt, waaronder het Japans, komt goed van pas in een expat-markt.

Conclusies en aanbevelingen

Op zoek naar een makelaar met hoge gunfactor die gestructureerd werkt en zijn zaakjes op orde heeft?  Zoekt u een gedreven, ervaren en zelfstandige kracht die lak heeft aan dikdoenerij, aan een half woord genoeg heeft maar wel openstaat om er de nodige werkervaring bij te pakken?  Deze woningmakelaar kan die resultaten voor uw bedrijf boeken.

Certificaten

  • Certificaat Opleiding RMT
Ik ben geïnteresseerd in deze kandidaat
Interesse in een kandidaat
Bezig met versturen

Deel op:
Call Now Button