Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Waar krijg jij energie van in je werk?

Kandidaten

Je bent een makelaar of financieel adviseur op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je bent op zoek naar een prettige  werkomgeving waar jouw kennis en commercieele aanpak goed tot zijn recht komen. Daarnaast zoek je naar een organisatie waar een goede sfeer heerst, welke vaak de sleutel tot succes vormt. 2B Connected zoekt altijd naar de baan waarin jij het beste tot je recht kan komen. Wij vinden het belangrijk dat jij goed kunt aangeven wat jouw ambities, interesses en competenties zijn. We willen je graag goed leren kennen, zodat wij voor jou de juiste match kunnen maken.

Bent u op zoek naar een beschikbare hypotheekadviseur of makelaar uit uw regio. Bekijk hier het overzicht van alle beschikbare kandidaten.

Intake

Op basis van je CV nodigen wij je uit voor een intake. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw ambitie, interesse en competenties. Ook geef je aan wat je salarisindicatie en wensen m.b.t. uren en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn. Aan de hand van onze actuele vacatures en opdrachtgevers bekijken we of we je direct of in de toekomst kunnen matchen. Geschikte kandidaten worden vaak meerdere malen aangeboden bij diverse opdrachtgevers, waardoor een inschrijving bij 2B Connected altijd een goede investering is.

Vereisten

Omdat wij ons als werving en selectie bureau gespecialiseerd hebben werven wij uitsluitend voor mensen met een achtergrond binnen de makelaardij of het financiële advies. Soms is werkervaring en de juiste WFT papieren van belang maar zeker niet altijd een vereiste. Van belang is motivatie, ambitie, een positieve instelling en de wens om het verschil te maken.

Procedure

Als 2B Connected een vacature vindt waar jijzelf ook interesse in hebt, dan leggen wij je CV en persoonsprofiel voor aan de werkgever. Indien nodig of gewenst stelt 2B Connected een goed CV-format beschikbaar of redigeert je CV zodat het de indruk maakt die het verdient.

Indien de werkgever geïnteresseerd is, ga je op gesprek. 2B Connected regelt dit gesprek en bereidt jou ook voor op dit gesprek. Zo zullen wij je informeren over de organisatie (cultuur), de werksfeer, de bijzonderheden etc. alsook over do’s and don’ts.

Na het gesprek met de werkgever volgt een terugkoppeling, zowel van werkgeverszijde als van jouw zijde. Zowel bij afwijzing als bij goedbevinden krijg je heldere feedback en uitsluitsel. Redenen voor afwijzing dan wel verbeterpunten én sterke punten komen aan bod. Bij een match volgt, afhankelijk van wat de werkgever wil, een tweede gesprek of een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Afronding

In geval van aanstelling vindt een arbeidsvoorwaardengesprek plaats. Naast primair loon en aantal uren komen secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod zoals bijvoorbeeld lease-auto, onkostenvergoedingen, bonus etc. In dit proces treedt 2B Connected op als intermediair: een win-win situatie is voor ons het uitgangspunt.

Nazorg

Na aanstelling zal 2B Connected de eerste twee maanden contact met je houden. We willen graag weten hoe je je nieuwe omgeving ervaart. Spelen er zaken die aandacht behoeven dan kun je dit aangeven. 2B Connected kan jou dan wellicht ondersteunen als sparring partner, adviseur of coach. Loop je tegen lastige zaken of onzekerheden aan, dan zijn wij altijd bereikbaar om hierover mee te denken.

Meer informatie over onze vacatures

Deel op:
Call Now Button