Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

(K)RMT Makelaar / Kantoorleider

  • Branche: Makelaar KRMT
  • Functie: Makelaar KRMT
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Ben jij een ambitieuze KRMT of RMT makelaar, die meer wil gaan doen dan alleen makelen ? Wij zoeken voor een makelaardij in de regio Beverwijk een makelaar / kantoorleider. Je krijgt de leiding over dit makelaarskantoor en draagt de zorg voor het dagelijks reilen en zeilen. Altijd al deze stap willen zetten, kom dan nu in actie en maak het waar.

Organisatie

Onze opdrachtgever is de toonaangevende makelaar in de regio IJmond. Dit kantoor hanteert een persoonlijke en informele, maar ook vooral creatieve aanpak, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van moderne middelen zoals social media, een uitgekiende presentatie technieken.

Er is een ambitieus en hecht team aanwezig, dat nét dat stapje extra zet en gaat voor niets minder dan 100% klanttevredenheid.

Functie

Met jouw ervaring en je daadkrachtige, betrokken en bevlogen werkwijze, ben je verantwoordelijk voor het actief verwerven, begeleiden, bemiddelen en uitvoeren van aan- en verkoopopdrachten. Huur en verhuur van particulier onroerend goed en het uitvoeren van taxaties behoren ook tot het takenpakket.

Als makelaar ben je actief binnen de lokale markt en is netwerken een tweede natuur voor je. Je werkt grotendeels zelfstandig en wordt ondersteund door ons net zo ambitieuze backoffice team.

Functie eisen

– Commercieel, creatief en representatief

– KRMT of RMT makelaar

– Zelfstandig, collegiaal en besluitvaardig

– Communicatief vaardig

– Ondernemend en verantwoordelijk

– In bezit van rijbewijs B

Aanbod

Afhankelijk van je kunnen en je ambities ligt er een (meer dan) keurig pakket arbeidsvoorwaarden voor je klaar.

Inlichtingen

Heb je interesse, maar nog wel wat vragen? Bel, app of sms dan met Olof Raas 020-7640777 of email naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Graag ontvang ik zowel je cv als je motivatie. Deze kun je uploaden via onderstaande button.

Olof Raas o.raas@2bconnected.org en 06-48474407