Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Makelaar KRMT

  • Branche: Makelaar KRMT
  • Functie: Makelaar KRMT
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Ben jij op zoek naar een mooie makelaarsfunctie in de Zaanstreek, bij een makelaar die bekend staat om innovatie en new media. Wij zoeken een KRMT of RMT makelaar die toe is aan een tweede of derde stap in zijn of haar carrière. Ben jij actief en geïnteresseerd om te werken met de nieuwste snufjes op makelaarsgebied, lees dan verder.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende NVM makelaardij met meerdere vestigingen in Noord-Holland

De focus ligt op het actief bemiddelen van particulieren bij het aankopen en verkopen van woningen in de regio zaanstreek. Door de samenwerking met hypotheekadviseurs ontstaat er een mooie wisselwerking. Het doel is de klant volledig te service op het gebied van makelaars- hypotheken en verzekeringsdiensten.


Functie

De kerntaken van de KRMT Makelaar liggen op het gebied van het begeleiden en adviseren van particulieren bij de aan- en verkoop van woningen. Je hebt een goed luisterend oor en weet wat mensen willen, hier speel jij op in, waardoor er een positieve match ontstaat. Je krijgt als Makelaar vele commerciële kansen door de specifieke marketingacties die er vanuit de het plaatselijke kantoor uitgevoerd worden.Je krijgt veel vrijheid om initiatief te nemen en zaken naar je eigen hand te zetten.

Functie-eisen

Je hebt HBO werk -en denkniveau en je bent natuurlijk minimaal K-RMT gecertificeerd. Verder heb je kennis en ervaring van de vastgoedmarkt in de regio Zaandam (Noord-Holland). Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Als makelaar ben je commercieel maar de klant blijft jouw altijd centraal staan. Complete dienstverlening is waar jij voor staat.

Tevens ben je beschikbaar in de avonduren en in de weekenden. Je bent in bezit van rijbewijs B

Aanbod

  • Marktconform salaris
  • Uitstekende carrièrekansen en veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Auto van de zaak
  • Prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer.
  • 32-40 uur

Inlichtingen

Recruiter Roby Klos

Tel.: 06 50628550 / 020 – 7640777

Email: roby@2bconnected.org

Sollicitatie

Reageer via de sollicitatie button en stuur je CV op in WORD met een korte motivatietekst. Kennismakingsgesprekken zullen eerst in Amsterdam plaats vinden.

Recruiter Roby KlosTel.: 06 50628550 / 020 – 7640777 Email: roby@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020 7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button