Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Makelaar RMT franchise

  • Branche: Makelaar
  • Functie: Makelaar
  • Regio: Flevoland

Introductie

Voor de provincie Flevoland zoeken we een Makelaar RMT, die graag als Franchisenemer aan de slag wil om zijn of haar eigen succes te maken.

Organisatie

De opdrachtgever is een gerenommeerde makelaardij in Noord Holland en heeft een goede naam en faam. Ook bestaat er een goede samenwerking met Financieel Adviseurs die onder andere aankoopopdrachten en leads genereren. Het kantoor bestaat al en er is een lopende portfolio aan klanten.

Functie

De kerntaken van de zelfstandige Makelaar liggen op het gebied van het begeleiden van particulieren bij de aan- en verkoop van woningen. Je krijgt als Makelaar vele commerciële kansen door de specifieke marketingacties die er vanuit de het plaatselijke kantoor uitgevoerd worden. Je krijgt veel vrijheid om initiatief te nemen en zaken naar je eigen hand te zetten.

Functie-eisen

Je bent natuurlijk een RMT gecertificeerd makelaar en je bent in het bezit van je eigen VastgoedCert inschrijving. Verder heb je kennis en ervaring van de vastgoedmarkt in de regio. Tevens ben je beschikbaar in de avonduren en in de weekenden. Je bent in bezit van rijbewijs B.

Aanbod

  • Je kan een dagelijkse ondersteuning verwachten op het gebied van backoffice en marketing;

    Het eerste jaar zou er ook een loondienstverband aangegaan kunnen worden.

Inlichtingen

Olof Raas, Managing Partner

Tel.: 06 48474407 / 020 – 7640777

Sollicitatie

Werving & Selectie | Hypotheekadviseurs | Makelaars| www.2bconnected.org

Reageer via de sollicitatie button en stuur je CV op in WORD met een korte motivatietekst. Kennismakingsgesprekken zullen eerst in Amsterdam / Utrecht/ Naarden plaats vinden en vervolgens zullen wij je voordragen voor een gesprek bij de opdrachtgever.

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020-7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button