2Bconnected_logo

Manager Commercieel Vastgoed beheer – 's-Gravenhage

Introductie

We zijn op zoek naar een ervaren  manager commercieel vastgoed uit de regio Den Haag, die deskundig is om draagvlak te creëren in de directie maar zich ook als meewerkend voorman inzet als het gaat om commerciële onderhandelingen. Zou jij bij deze gerenommeerde de top werkgever willen werken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

De organisatie heeft naast bedrijfsmatig vastgoed; winkels, winkelcentra, bedrijfspanden ook woningen in de portefeuille. Deze vastgoedorganisatie is zeer actief in de Randstad ( Den Haag, Utrecht, Rotterdam) en heeft ongeveer 100 vastgoedspecialisten in dienst.

Functie

In deze afwisselende functie bent u mede verantwoordelijk voor het dagelijks leidinggeven aan het beheer van de bestaande portefeuille die uit woningen en commercieel vastgoed bestaat. U bent meewerkend voorman ten aanzien van de commerciële onderhandelingen, het technisch onderhoud en het administratieve deel (koop-/huuraktes en financiële voortgang) van de woningen en winkels. Daarnaast brengt u kennis en ervaring op het gebied van interne organisatie in. Uw buitengewone deskundigheid stelt u in staat draagvlak te creëren binnen het directieteam en de organisatie. Uw standplaats is Den Haag.

.

Functie-eisen

* Fulltime-beschikbaar: maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur;

* Een afgeronde, relevante opleiding op HBO -niveau;

* Een makelaarsdiploma en/of vergelijkbaar vastgoeddiploma;

* U beschikt over een gedegen kennis van onroerend goed-waarden, zoals huurwaarde en verkoopwaarde

* Enige jaren ervaring (winkelvastgoed) in een vergelijkbare functie; 

* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

* Klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden;

* U bent energiek, betrokken en flexibel, een organisator en een inspirerende en innemende persoonlijkheid. Een commerciële instelling, affiniteit met 
cijfers en juridische knowhow maken uw profiel compleet.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en zelfstandige functie, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven en een uitstekend salaris. U werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Inlichtingen

Voor meer informatie  kun je contact opnemen met  onze Recruiter Jacqueline Adrichem 06-23840062 of jacqueline@2bconnected.org

Sollicitatie

Graag ontvangen wij een CV in WORD inclusief een motivatie betreffende deze functie. Je kunt deze informatie sturen naar jacqueline@2bconnected.org t.n.v. Jacqueline Adrichem.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures