Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Marketing/Social Media-creatieveling (3-5 dag) voor grote makelaardij

  • Branche: Starter
  • Functie:
  • Regio: Utrecht

Introductie

Onze klant is een groot makelaarskantoor met meerdere vestigingen in de provincie Utrecht

Om het bedrijf een eigentijds online gezicht te geven, zoeken wij iemand met flair en veel energie, die kennis van en affiniteit heeft met Marketing, Social Media en …..liefst ook wat met de makelaardij heeft.

Organisatie

Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Het bedrijf is op meerdere vlakken actief; bestaande woningen, nieuwbouw en bedrijf onroerend goed (BOG).

Het gaat hier om een nieuwe functie; je krijgt veel vrijheid (en dus ook verantwoordelijkheid) om de rol naar jouw inzicht in te vullen. Dit kan op het hoofdkantoor zijn, maar je kan ook op pad gaan naar andere vestigingen of naar klanten wellicht om content te maken!

Functie

De tijden van adverteren in de krant en wachten op reacties zijn een beetje voorbij…evenals op Facebook het hele woningaanbod posten met teksten als: ‘Leuke eengezinswoning te koop’…etc. Saaaai.

Tijd voor nieuwe creatieve ideeën dus. Het bedrijft heeft genoeg kennis op het gebied van stenen en makelen…

Maar hoe wek je nou de interesse van je publiek, van kopers, verkopers en van bedrijven??

Wij willen nou juist graag dat jíj hier over gaat nadenken! En het dan ook gaat maken… Of je dat in 3 dagen of fulltime gaat doen….alles is bespreekbaar!


Functie-eisen

We zoeken iemand die uitstraalt dat hij of zij er zin in heeft. Aantoonbaar creatief is, een marketingdenker, maar ook een praktische doener. iemand die bovendien affiniteit met de makelaardij en de vastgoedbranche heeft.

Misschien heb je al ervaring in zo’n functie of heb je een relevante opleiding gedaan? Of misschien weet je gewoon zeker dat jij hier voor geboren bent en dat jij jouw gevoel en energie ook nog kan overbrengen in je producties.

Je bent sowieso; creatief, extravert, energiek, enthousiast, je hebt een uitstekende taalbeheersing en een goede vaardigheid met het gebruik van computers en beeld- en geluidsapparatuur (waaronder wellicht vooral ook je smartphone;-)).

Aanbod

Een leuke, nieuw in te vullen job met een beloning die bij je past. Je werkt in een leuk, energiek team waar je veel vrijheid krijgt. Er wordt hard gewerkt, maar er worden bijvoorbeeld ook regelmatig superleuke uitjes georganiseerd.

Inlichtingen

Dick Pluijgers 06-5462 3202

Rob Voskuil 06-2026 2006

2bconnected@gooiflevo.org

Sollicitatie

Dick Pluijgers 06-5462 3202

Rob Voskuil 06-2026 2006

2bconnected@gooiflevo.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button