Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Onafhankelijke hypotheekadviseurs gezocht!

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Vind jij als hypotheekadviseur het ook fijn als leads en acquisitie gewoon door je marketingcollega’s wordt geregeld? Zodat je agenda altijd goed gevuld is en jij kan doen waar je goed in bent?

Waar jij goed in bent is mensen begrijpelijk hypotheekadvies geven en zorgen dat zij de beste deal krijgen. Onze opdrachtgever, een bekende hypotheek-intermediair is dringend op zoek naar een nieuwe collega in Amsterdam om samen successen mee te vieren.

We zijn op zoek naar een intrinsiek gemotiveerde hypotheekadviseur die het niet alleen leuk vindt om hypotheekadvies te geven, maar er ook in slaagt om dat enthousiasme succesvol over te brengen aan je klant. Omdat je volledig onafhankelijk werkt, zit consultative selling in je bloed. Anders gezegd: We zoeken inhoudelijke adviseurs, geen snelle verkopers. Commercieel betekent voor jou namelijk klantgerichtheid in woord en daad. “Bedien de klant oprecht naar wens, en de deal volgt vanzelf” vind je een vanzelfsprekendheid in hypotheekadvies.

Organisatie

Onafhankelijk advies is wat je kan en mag verwachten bij je gerenommeerde nieuwe werkgever. Zij willen namelijk dat je het beste advies geeft, lettend op wat verstrekkers als voorwaarden hebben, ten opzichte van de klantwens.


Functie

Als Hypotheekadviseur ben je gedreven in het bedienen van je klanten. De hoofdmoot van je werkzaamheden bestaat uit het begeleiden van klanten naar het juiste hypotheekadvies, inclusief dossierafwikkeling volgens de meest recente AFM normen.

In je werk ben jij altijd op zoek naar de beste mogelijke hypotheek voor je klanten, die jou vervolgens dan ook graag aanbevelen bij nieuwe klanten. De beste hypotheek kan de laagste rente hebben, maar de overige voorwaarden zijn zeker zo belangrijk. Maar dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen, want uiteraard heb jij dit al perfect voor ogen. Door jouw klantgerichtheid en excellente inventarisatie worden klanten fans. De hypotheekbemiddeling is uitbesteed aan collega’s – scheelt jou eindeloze mailwisselingen met acceptanten. Wel zo prettig toch?

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een aantal jaren werkervaring binnen Financieel (Hypotheek) Advies en je hebt dan ook een ‘proven trackrecord’. Natuurlijk ben je WFT gecertificeerd. Basis, Hypotheken en Vermogen zijn vereist, maar hoe meer, hoe beter natuurlijk. Ben je Erkend? Nog mooier! Naast jouw natuurlijke interesse in mensen, beschik je over een resultaatgerichte houding en een sterke wil alle partijen tevreden te houden. Je bent woonachtig in de regio (+/- 40 km) van Amsterdam. Je snapt dat een 9-5 mentaliteit succes in de weg staat en daarom niet handig is.

Aanbod

Er wordt een uitstekend salaris geboden plus een mooie bonusregeling. Ook opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig. Er heerst een collegiale en informele sfeer op de werkvloer, waar successen gevierd worden.

Inlichtingen

Bel voor meer informatie met Hans Westerman op 06-11721900 of stuur een mailtje naar hans@2bconnected.org

Sollicitatie

Solliciteren kan via onze sollicitatie button waarbij we je vragen om je CV in Word met een korte, pakkende motivatietekst toe te sturen.

Partner recruiter, Guido Hoogeveen

Tel.: 06- 11721900 | email hans@2bconnected.org

Recruitment | Makelaardij | Financiële dienstverlening | www.2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button