2Bconnected_logo

Ondernemende makelaar RM/RT KRMT gezocht – Tilburg en omgeving

Introductie

Ben jij een KRMT of RM makelaar uit de regio Tilburg en omgeving? Heb jij er altijd van gedroomd om mede eigenaar van een makelaardij te worden of nog betert uit deze uit te bouwen? Of hoeft dat voor jouw niet? beiden opties zijn oke. Kom dan snel eens praten over de mogelijkheid die wij voor jou hebben.

Organisatie

Het kantoor bestaat uit een traditionele makelaardij die naast wonen ( bestaande bouw en nieuwbouw ) taxaties en BOG uitvoert.

Het kantoor bestaat uit 4 medewerkers waarvan 1 x (RMT ), en 1 assistent makelaar , 2 x secretaresse De doelgroep die zijn bedienen bestaat uitsluitend uit particuliere die op zoek zijn naar een woning.

Er wordt gewerkt vanuit de gedachte: Hoe wil ik zelf behandelt worden, behandelen wij onze klanten? Dus klantvriendelijk, accuraat, opgewekt, betrouwbaar.

Functie

In huidige, snel veranderende maatschappij, marktpositie behouden en/of uitbouwen. Signaleren en implementeren van kansen, o.a. op gebied van sociale media. Deze organisatie heeft behoefte aan een goede makelaar die het verschil weet te maken. 

Functie-eisen

Makelaars die intrinsiek gemotiveerd en collegiaal zijn passen goed in dit team. Sta jij open voor een ander zijn/haar mening en heb jij ook je eigen bijdrage die de kwaliteit verbeterd, dan zijn wij op zoek naar jou!

De ideale makelaar heeft KRMT of RM/RT titel. Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring binnen het werkveld van de makelaardij. Woonachtig in het werkgebied Tilburg en omgeving. 

Aanbod

Prima werksfeer. Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Toekomst perspectief door ondernemerschap. Een goed vast salaris. Auto van de zaak en mooie secundaire vergoedingen.

Inlichtingen

Voor meer informatie betreffende deze vacature kun je contact opnemen met Olof Raas. Je kunt bellen op nummer 06-48474407 en of mailen naar o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Je kunt het beste je CV en motivatie achterlaten via de sollicitatie button of per mail sturen aan Olof Raas email o.raas@2bconnected.org telefoon 06-48474407

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures