Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Ondernemende makelaars gezocht die interesse hebben in een goed verdienmodel

  • Branche: Makelaar ARMT
  • Functie: Makelaar ARMT
  • Regio: Overijssel

Introductie

Wij zijn op zoek naar ondernemers uit de regio Zwolle die zich willen onderscheiden in de makelaardij. Heb jij ervaring in de makelaardij, dan is dat mooi, heb je een KRMT of ARMT diploma en werkervaring dan is dat nog beter, maar ben je een ondernemer of een sales topper die kwaliteit op 1 heeft staan en van zichtzelf weet dat hij of zij afspraken weet te verzilveren, dan gaat daar onze voorkeur naar uit.. 

Onze opdrachtgever biedt kandidaten, met een bewezen sales record, uit bijvoorbeeld de ACCOUNTMANGENEMT, HORECA of REISWERELD of RETAIL de mogelijkheid om zeer snel opgeleid te worden in de praktische zaken van de makelaardij. Waarbij er GEEN kosten vooraf zijn maar waarbij alleen gedeeld wordt bij het succes van een verkochte of aangekochte woning.

 

Organisatie

Het betreft een makelaardij die op dit moment in Amsterdam Almere, Lelystad, Amersfoort, Bussum, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch actief is maar die snel gaat uitbreiden door de gehele randstad en Nederland. Het gehele makelaardij apparaat staat klaar de leads zijn gegenereerd alleen voor de opvolging ben jij verantwoordelijk. Het betreft een onafhankelijke makelaar die kiest voor de flexibiliteit van niet aangesloten te zijn bij een branchevereniging.

Functie

Indien je onbekend bent in de makelaardij, krijg je eerst een training van 2 weken, betreffende waardebepaling, intake, advies en het gehele makelaardij proces van a tot z en de realworks software.

De leadgenerator staat al te spinnen, en op het moment dat je je aansluit, krijg je direct afspraken die je eerst samen gaat bezoeken ( Mentor ), maar als je de kneepjes van het vak kent, mag je ze zelf gaan verzilveren.

Je gaat zelf ook op zoek naar klanten, door te netwerken via vrienden, familie, sportclubs en alle andere marketing mogelijkheden als FB, Instagram, LinkedIn of je aan te sluiten bij business clubs als BNI etc etc.

Ben je een ervaren makelaar, zal de introductie 3 dagen duren, waarna je direct aan de slag kunt gaan.

Je gaat intakes en waardebepalingen uitbrengen in het kader van het verkopen van woningen. Daarnaast wordt je ook ingezet bij het aankopen van woningen.

Je wordt voor zowel de binnen als de buitendienst verantwoordelijk.

Functie-eisen

Je bent een bijzonder mens

Je staat volledig in het leven en hebt van nature veel contact met mensen

Je hebt het vertrouwen dat wat jij doet, uitzonderlijk is en dat jij het verschil kan maken bij mensen

Je hebt een grote ambitie om je droom als ZZP makelaar waar te maken

Je bent financieel in staat om minimaal 3 maanden door te komen op het moment dat je aan het zaaien bent.

Je bent super leergierig en neemt nieuw geleerde informatie als een spons op.

Aanbod

Je krijgt een crash course makelaardij opleidingstraject van iemand die al meer dan 35 makelaardij professionals heeft opgeleid in de laatste 20 jaar.

Alle benodigde zaken als FUNDA / REALWORKS / Contracten en toeleveranciers staan klaar om direct aan de slag te gaan.

Direct aan de slag met afspraken, om huizen in de verkoop te krijgen.

Je gaat werken als ZZP makelaar waarbij er geen kosten vooraf gemaakt worden, maar waarbij je 60 % van de omzet mag bijschrijven indien de deal geclosed is.

Je kunt zelf uitrekenen wat dat betekent bij 3 tot 6 woningen a € 3.500 courtage per maand.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olof Raas van 2B Connected. Je kunt hem bereiken op nummer 06-48474407 en of mailen op o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Je kunt je motivatiebrief en CV toesturen aan Olof Raas, waarbij ervaring met ondernemen een zeer belangrijk criterium zal zijn. Mocht jij echt weten dat dit bij je past stuur je je CV en motivatie naar o.raas@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button