2Bconnected_logo

Op zoek naar een makelaar of hypotheekadviseur op junior, medior of senior niveau? 2B Connected neemt u het gehele werving en selectie proces uit handen, zodat u zich kunt bezig houden met u eigen kern activiteiten.

2B Connected selecteert professionals uit het eigen netwerk, via jobboards, social media en scouts. Of het nu gaat om vaste of tijdelijke krachten, generalistische of specialistische professionals, strategische of sterk uitvoerende functies, 2B Connected beschikt over een zeer divers kandidatennetwerk. Dit, in combinatie met met een eerlijke en concurrerende prijs zorgt ervoor dat 2B Connected snel kan inspelen op uw behoefte aan personeelscapaciteit.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2YeWSRT0aqU[/embedyt]

Toegevoegde waarde

2B Connected werft geschikte professionals en doet voor u de voorselectie. Zo bespaart u uzelf veel tijd en moeite. 2B Connected streeft er uiteraard naar om u zoveel mogelijk goede kandidaten voor te leggen. Echter bij ons staat kwaliteit voorop, niet kwantiteit. Wij leggen dan ook liever een klein aantal echt passende kandidaten voor, dan een ruime keuze.

Bij 2B Connected heeft u één vaste contactpersoon die zich geheel toewijd aan uw organisatie. U kunt rekenen op degelijke vakkennis, mensenkennis en branchekennis.

Intake

Bent u op zoek naar goede krachten? 2B Connected houdt eerst een grondige intake. Wij komen persoonlijk bij u langs om u en uw organisatie te leren kennen. In een kennismakingsgesprek met u brengen wij het volgende in kaart:

Aan de hand hiervan wordt het functieprofiel opgesteld dan wel bijgesteld. 2B Connected adviseert hier ook over.

Gaat u n.a.v. de intake met 2B Connected in zee, dan worden afspraken gemaakt over de voorwaarden, de procedure, het tarief (bij aanstelling) en de facturatie. Deze dienen schriftelijk te worden bevestigd.

Searchen

2B Connected gaat voor u op zoek naar geschikte kandidaten in het eigen netwerk, via job boards, social media en scouts. Elke kandidaat spreken wij persoonlijk om feeling te krijgen met de persoon achter het CV. Wij bevragen en screenen de kandidaat aan de hand van het functieprofiel en een selectie-vragenlijst. Sluit de kandidaat aan bij de gestelde harde en zachte criteria? In dit gesprek komen zaken aan bod als ambitie, interesses, ervaring en competenties, alsook beschikbaarheid en salaris dan wel uurtarief.

Aan de hand van deze gesprekken selecteren wij uitsluitend echt passende kandidaten. Doordat wij zowel kandidaten als opdrachtgevers persoonlijk spreken zijn we in staat om een goede match te maken.

Voorstellen en aanname

Passende kandidaten leggen wij aan u voor met CV en een korte, krachtige profielschets. Zo nodig lichten wij deze telefonisch toe. Indien u interesse heeft in de voorgelegde kandidaat, regelen wij voor u een gesprek. Na dit gesprek koppelt u uw bevindingen terug aan 2B Connected. Afhankelijk of u wel of niet enthousiast bent volgt een afwijzing dan wel een afronding of 2e gesprek. In geval van afwijzing verzorgt 2B Connected de afhandeling. Bij aanstelling kan 2B Connected voor u de gesprekken en de afronding verzorgen.

Het contract sluit u direct zelf met de kandidaat; pas nadat dit contract rond is brengt 2B Connected de afgesproken fee in rekening.

No candidate, no pay

Kiest u niet voor één van onze kandidaten, dan betaalt u ook niet.

Tarief

Al direct bij de intake maakt u heldere afspraken met 2B Connected over het tarief en de facturatie. U betaalt pas als u kiest voor een kandidaat van 2B Connected (no candidate, no pay). Doorgaans berekent 2B Connected een bepaald percentage van het jaarsalaris van de kandidaat.

Coulanceregeling

Omdat 2B Connected erin vertrouwt dat zij juiste matches verzorgt, beschikt 2B Connected over een coulanceregeling. Als blijkt dat de kandidaat toch niet goed past/functioneert en er binnen acht weken een afscheid volgt, dan brengt 2B Connected niet de volledige fee in rekening, maar een fee voor de duur dat de kandidaat heeft gewerkt.