Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Opvolger/kantoorleider makelaardij 37-40

  • Branche: Vacatures
  • Functie:
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

Ben jij die ervaren Makelaar die toe is naar een nieuwe, ondernemende stap? Zit het ondernemerschap je in het bloed? Dan ben jij de makelaar die ik zoek voor een zeer goed lopend makelaarskantoor in de regio Rotterdam.

Organisatie

Wij hebben niet alleen hart voor uw huis, maar maken ons ook hard voor uw huis, is de slogan voor dit makelaarskantoor, waar een RMT, een KRMT en een secretaresse werkzaam zijn. De eigenaresse draagt na 30 succesvolle jaren, het stokje graag over aan die ambitieuze makelaar die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière.

Functie

Als opvolger ben je verantwoordelijk voor alle lopende zaken en het pioniers werk op de vestiging met betrekking tot toekomstige groei. Je gaat jezelf profileren binnen het huidige en je eigen netwerk en zorgt dat je het visitekaartje wordt voor de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden als verkoop, aankoop en taxaties binnen het kantoor en de marketing- en personeelsactiviteiten.

Functie-eisen

Je bent RM/RT of KRMT gecertificeerd en hebt kennis en ervaring van de vastgoedmarkt in de regio Rotterdam Zuid.

Je bent een ondernemende makelaar die graag bezig is met netwerken en goed contact heeft met collega makelaars uit de regio. Voor jou staat klantbelang op nummer 1, je zet elke dag je schouders eronder om de woonwensen van de klanten te realiseren. Je kent de weg in de regio. Daarnaast ben je volledig op de hoogte van de laatste vastgoed ontwikkelingen in de buurt. Indien er een wederzijdse klik is, kan overlegd worden over overname constructie en kan er gekozen worden hoe deze overname wordt opgezet.

Aanbod

  • Functie voor 40 uur per week;
  • zeer interessante portefeuille met zowel bestaande- als nieuwbouw
  • Prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer
  • in overleg te bepalen overnameconstructie.

Inlichtingen

2BConnected; per mail Jacqueline@2BConnected.org

telefoon: 06-23840062

Sollicitatie

2BConnected; per mail Jacqueline@2BConnected.org

telefoon: 06-23840062

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button