Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Pensioen communicatieadviseur gezocht met een hart voor innovatie!

  • Branche: Financieel
  • Functie: Pensioen adviseur
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

Een ieders pensioen is een serieuze zaak, mee eens? 

Je gaat als ZZP pensioen communicatieadviseur werken bij een innovatieve landelijke financieel intermediair organisatie. Zij hebben als doel om de verplichte pensioencommunicatie als een zorgwens (in plaats van een zorgplicht) van werkgevers onder de aandacht te brengen.

Zij hebben hiervoor een ICT tool ontwikkeld, die werknemers inzicht verschaft in hun pensioen op eindleeftijd en oplossingen aandraagt om fiscaal vriendelijk bij te sparen.

Voor de werkgever is het gunstig, omdat het verdienmodel kostenneutraal is. Het interessante voor de werknemer is dat het product géén kapitaalverzekering betreft, maar binnen de 2e pensioenpijler valt.

Organisatie

Het betreft een landelijk opererende financieel intermediair met ruime ervaring in pensioencommunicatie. De tak waarvoor je komt te werken, is gestart met een innovatief product dat binnen de fiscale ruimte van pensioenpijler 2 de ruimte neemt om fiscaal vriendelijk bij te sparen voor het pensioen. Zij zoeken ZZP adviseurs met een innovatieve inborst en een gezonde commerciële instelling en met de verkoopstijl van een consultant.

Functie

Je voert de pensioengesprekken bij deelnemende bedrijven in jouw regio. Je krijgt een eigen spreekkamer en spreekt gemiddeld 6 werknemers per dag inzake hun individuele pensioensituatie.

Jouw uitdaging zal vooral liggen in het informeren van de werknemer over zijn pensioensituatie. Als er sprake is van een tekort, ga jij de werknemer overtuigen van de noodzaak hier iets aan te doen en reik jij hen de meest passende oplossing aan.

Kort samengevat houdt de functie in:

• Een eigen werkgebied ( 60 km in omtrek van je woonadres )

• Afspraken worden ingepland op de locatie van de werkgever

• De werknemers informeren over een unieke mogelijkheid om binnen pijler 2 fiscaal zeer vriendelijk bij te sparen

Functie-eisen

Formeel gezien geef je in deze functie geen pensioenadvies maar informeer je de werknemers hierover. Combineer rationeel overtuigen met empathie en succes zal direct volgen!

Echter de volgende zaken achten wij van belang om deze functie goed uit te voeren:

Minimaal de volgende WFT diploma’s: Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Wft pensioen is een pré.

Een empathische en ondernemende persoonlijkheid die op ZZP basis wil werken.

Aantoonbare ervaring in de financiële dienstverlening op het gebied van pensioen en/of oudedagsvoorzieningen

Cross-selling gaat bij jou van nature (denk aan de hypotheek). Pensioen is namelijk onderdeel van het groter geheel.

Snelle verkopers nee dank je, ondernemende adviseurs, ja graag

Aanbod

Je komt te werken bij een financieel dienstverlener die zijn sporen reeds heeft verdiend in de financiële dienstverlening en accuraat inspeelt op de actuele pensioen ontwikkelingen. Dit betreft dan ook een project voor langere tijd (enkele jaren).

De opdrachtgever zorgt voor een gevulde agenda met afspraken. Acquisitie hoef je dus 0% van je tijd te doen (maar mag wel natuurlijk).

Een goede beloning op basis van resultaat ( aantrekkelijk verdienmodel )

De mogelijkheid om zowel part-time of full-time te werken.

Klinkt het interessant om de pensioenmarkt mede te helpen openbreken? Wij vertellen graag meer over de opdracht en het product en het verdienmodel.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd om op basis van ZZP-er deel te nemen in dit bijzondere project? Bel of mail metRoby Klos Senior Recruiter voor meer informatie.

Telefonisch is hij te bereiken +31 (0)6 50628550 / 020-7640777

Email: roby@2bconnected.org

Sollicitatie

U kunt uw CV en motivatie sturen aan Roby Klos middels de solliciteren knop. Wij gaan daarna snel met u aan tafel om de mogelijkheden te onderzoeken.

Telefoon +31 (0)6 50628550 / 0207640777 email roby@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020 7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button