2Bconnected_logo

Pensioenspecialist met accountmanagers ervaring – Utrecht

Introductie

Ben je al enige tijd bezig met het aanbieden van jouw diensten op het gebied van pensioencommunicatie? Beschik je ook over een netwerk binnen het MKB met ingangen op directieniveau? Dan bieden wij de mogelijkheid om met een innovatief product aan de slag te gaan.

Als accountmanager ga je in gesprek met bedrijven inzake de invulling van de verplichte pensioencommunicatie naar hun werknemers.

Als pensioencommunicatie adviseur ga je in gesprek met de werknemers. Je kunt deze functies ook combineren.

Je komt te werken bij een innovatief landelijk werkend financieel intermediair. Zij hebben als doel om de verplichte pensioencommunicatie naar de werknemers als een zorgwens van werkgevers bij deze laatste onder de aandacht te brengen.

Hiervoor hebben zij een ICT tool ontwikkeld dat  werknemers inzicht verschaft in hun actuele pensioensituatie en ingeval van een tekort tegelijkertijd oplossingen aandraagt om fiscaal vriendelijk bij te sparen.

Voor de werkgever is een en ander gunstig omdat hij voldoet aan zijn zorgplicht en dat deze  dienstverlening hem bovendien kostenneutraal wordt aangeboden  Het interessante voor de werknemer is dat deze volledig inzicht krijgt in zijn pensioensituatie en deze naar believen fiscaal aantrekkelijk kan verbeteren. 

Organisatie

Het betreft een landelijk opererende financieel intermediair met ruime ervaring in de pensioencommunicatie. De tak waarvoor je komt te werken, is gestart met een innovatief product dat binnen de fiscale ruimte van de tweede pensioenpijler de ruimte berekent om fiscaal vriendelijk bij te sparen in het geval van een pensioentekort. Zij zoeken zowel accountmanagers op ZZP basis als ZZP pensioen communicatie adviseurs met een ondernemende inborst en een gezonde commerciële instelling.

Functie

Als accountmanager ga je in gesprek met bedrijven om de propositie van opdrachtgever onder de aandacht te brengen.

Als pensioen communicatie adviseur voer je de pensioengesprekken bij deelnemende bedrijven in jouw regio en krijg je een eigen spreekkamer. Gemiddeld spreek je dan gemiddeld 6 werknemers per dag inzake hun individuele pensioensituatie.

Jouw uitdaging zal hierbij vooral liggen in het informeren van de werknemer over zijn pensioensituatie. Als er sprake is van een tekort, ga jij de werknemer overtuigen van de noodzaak hier iets aan te doen en reik jij hen de meest passende oplossing aan.

Kort samengevat houdt de functie in:

• Een eigen werkgebied ( 60 km in omtrek van je woonadres )

• Afspraken worden ingepland op de locatie van de werkgever

• De werknemers informeren over een unieke mogelijkheid om binnen pijler 2 fiscaal zeer vriendelijk bij te sparen

Functie-eisen

De volgende zaken achten wij van belang om deze functie goed uit te voeren:

Minimaal de volgende WFT diploma’s: Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Wft pensioen is een pré.

Een empathische en ondernemende persoonlijkheid die op ZZP basis wil werken.

Aantoonbare ervaring in de financiële dienstverlening op het gebied van pensioen en/of oudedagsvoorzieningen

Cross-selling gaat bij jou van nature (denk aan de hypotheek). Pensioen is namelijk onderdeel van het groter geheel.

Snelle verkopers nee dank je, ondernemende adviseurs, ja graag

Aanbod

Je komt te werken bij een financieel dienstverlener die zijn sporen reeds heeft verdiend in de financiële dienstverlening en accuraat inspeelt op de actuele pensioen ontwikkelingen. Dit betreft dan ook een project voor langere tijd (enkele jaren).

Een goede beloning op basis van resultaat ( aantrekkelijk verdienmodel )

De mogelijkheid om zowel part-time of full-time te werken.

Klinkt het interessant om de pensioenmarkt mede te helpen openbreken? Wij vertellen graag meer over de opdracht en het product en het verdienmodel.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd om op basis van ZZP-er deel te nemen in dit bijzondere project? Bel of mail met Roby Klos Senior Recruiter voor meer informatie.

Telefonisch is hij te bereiken +31 (0)6 50628550 / 020-7640777

Email: roby@2bconnected.org

Sollicitatie

U kunt uw CV en motivatie sturen aan Roby Klos middels de solliciteren knop. Wij gaan daarna snel met u aan tafel om de mogelijkheden te onderzoeken.

Telefoon +31 (0)6 50628550 / 0207640777 email roby@2bconnected.org

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures