Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Plug en play hypotheekadviseur gezocht

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekadviseur
  • Regio: Noord-Holland

Introductie

Ben jij een leuke en vlotte plug en play hypotheekadviseur, die voldoende vlieguren heeft gemaakt in het onafhankelijk advies? Of kom je van een bank en wil je graag onafhankelijk gaan adviseren.  Dan is dit de werkplek voor jou. 

Organisatie

De opdrachtgever is meer dan 10 jaar actief als onafhankelijk hypotheekintermediair en heeft in die tijd een grote schare aan particulieren geholpen aan een hypotheek. Het geheim van dit kantoor bestaat uit een zeer menselijke klantbenadering, waardoor niet alleen mensen terugkomen, maar klanten ook ambassadeurs worden, waardoor zij nooit om opdrachten verlegen zitten. 90 % van klanten die zij aan tafel of tegenwoordig via zoom ontvangen, gaat uiteindelijk met een hypotheek de deur uit. De interne processen zijn zeer efficiënt ingericht, zodat er veel tijd voor de klant over blijft.

Functie

Je gaat als hypotheekadviseur, de volledige hypotheekbegeleiding van klanten verzorgen. Dat begint met het eerste telefoontje en een scherpe analyse op de mogelijkheden. Daarna volgt het adviesgesprek, de keuze voor een geldverstrekker en natuurlijk het adviesrapport. Je biedt alle keuzes aan en doet alle doelgroepen: starters, doorstromers, oversluiters, beleggers, DGA’s, verzilveren etc etc.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar echte mensen mensen met affiniteit voor cijfers en hypotheken.

Een HBO opleiding is een pré ( HBO FSM )

In het bezit van de WFT( Basis hypothecair en vermogen )

Hypotheekadviseurs met enkele jaren onafhankelijke advieservaring hebben de voorkeur

Er wordt niet in de weekenden gewerkt, maar er zijn twee avonden in de week waarbij je ingeroosterd kan worden.

Aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een gezellig en hardwerkend team van hypotheek professionals.

Het salaris voor een hypotheekadviseur ligt tussen de € 50.000,- en € 80.000,- bruto per jaar inclusief bonus, naar gelang kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze zeer aantrekkelijke hypotheekadviseur functie kun je contact opnemen met Olof Raas, senior recruiter op 06-48474407 en of email o.raas@2bconnected.org


Sollicitatie

Geïnteresseerd geworden in deze vacature. Je kunt je CV en motivatiebrief toe sturen aan Olof Raas via email naar o.raas@2bconnected.org of via de sollicitatie button reageren.

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button