Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Projectleider Werktuigbouwkunde

  • Branche: Financieel
  • Functie:
  • Regio: Zuid-Holland

Introductie

We zijn op zoek naar een op en top projectleider (werktuigbouw) uit de regio Zuid-Holland. Ben jij gepokt en gemazeld binnen dit bedrijfssegment, en zou jij bij deze top werkgever willen werken, dan zijn wij op zoek naar jou.

Organisatie

De organisatie heeft naast bedrijfsmatig vastgoed; winkels, winkelcentra, bedrijfspanden ook woningen in de portefeuille. Deze vastgoedorganisatie is zeer actief in de Randstad (Den Haag,Utrecht, Rotterdam).

Functie

In deze functie bent u medeverantwoordelijk voor het beheer van bestaande installaties in onze gebouwen en advisering over renovatie en onderhoud. Daarnaast begeleidt u zelf projecten en zorgt u voor een goede voorbereiding daarvan. U stelt aanbestedingsdocumentatie samen, beoordeelt offertes en voert besprekingen en onderhandelingen met uitvoerende bedrijven, leveranciers en fabrikanten. U houdt toezicht op de uitvoering van projecten en de naleving van onderhoudscontracten.

Functie-eisen

  • Gevraagd wordt een afgeronde HTS-opleiding werktuigbouwkunde of Hogere Installatie Techniek (HIT-W) alsmede ruime praktische en technische kennis van gebouwgebonden installaties (verwarming, klimaatbeheersing, ventilatie, liften).
  • U beschikt bij voorkeur over minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bent op de hoogte van relevante wet – en regelgeving.
  • Bij deze werkzaamheden zijn uw coördinerende capaciteiten, nauwkeurigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid van groot belang.
  • Ook bent u in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Opdrachtgever biedt uitdagende en zelfstandige functies, waarin ruimte bestaat voor eigen inbreng en initiatieven. Opdrachtgever biedt een uitstekend salaris. Opdrachtgever werkt voornamelijk in Den Haag en Rotterdam en heeft als vaste standplaats Den Haag.

Inlichtingen

Guido Hoogeveen 06-34984151

Sollicitatie

Guido Hoogeveen via guido@2bconnected.org met CV (liefst in Word).

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-2026 2006
gooiflevo@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button