2Bconnected_logo

Projectmedewerker energietransitie – Haarlem

Introductie

Wil jij graag het verschil maken in de energietransitie naar duurzaamheid? Werken voor de grootste intermediar die tussen gemeenten, bewoners en installatie- en isolatiebedrijven? Die ook laatst een prestigieuze onderneming award heeft gewonnen als snelstgroeiende mkb bedrijf van Nederland? Dan zoeken wij jouw. 

Organisatie

Deze jonge, snelgroeiende organisatie biedt diensten aan de particuliere markt op het gebied van duurzaamheid, denk aan (advies over) zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, laadpalen en dergelijke. Zó snel groeide het bedrijf dat het onlangs een prestigieuze ondernemingsprijs won. Inmiddels telt het bedrijf zo’n 50 medewerkers. Er wordt nauw samengewerkt met ca. 100 gemeenten en 300 installatiebedrijven. Intern heerst een zeer prettige, informele werksfeer. Het is een platte organisatie die vanwege de zeer dynamische, groeiende markt veel belang hecht aan agile werken. Er is een sterke focus op het vergaren en delen van kennis met als doel het bedrijf over de breedte te versterken. Kwaliteit, service en professionaliteit staan hoog in het vaandel.

Functie

Je komt terecht in een team met de operationele managers en werkt in die positie nauw samen met de Project Managers en staat in contact met alle afdelingen. Als spilfiguur in de projecten met talent voor organisatie zorg je ervoor dat aan de ‘achterkant’ alles ingericht is voor de projecten die lopen en opgestart gaan worden. Je leert de organisatie op je duimpje kennen en weet precies bij wie je terecht kan voor de informatie die je nodig hebt. En ook andersom kunnen collega’s bij jou terecht met vragen, omdat je altijd goed op de hoogte bent!

Je kunt goed zelfstandig werken en weet deadlines goed te bewaken, terwijl je tegelijkertijd met verschillende teams samenwerkt om de informatie te verkrijgen die je nodig hebt. Je toont initiatief, durft keuzes te maken en gaat niet zomaar akkoord met een nee.

Het belangrijkste is dat je proactief bent en oplossingsgericht denkt. Je stelt de juiste prioriteiten en pakt waar nodig de verantwoordelijkheid. Door jouw centrale rol tussen de verschillende teams ben jij de onmisbare schakel; jij zorgt ervoor dat de projecten op rolletjes verlopen!

Functie-eisen

 • Relevante werkervaring in projectmanagement hebt;
 • Goed kan organiseren en prioriteiten stelt;
 • Handig met verschillende computerprogramma’s kunt werken;
 • Representatief en dienstverlenend richting stakeholders bent;
 • Helder schrijft en communiceert;
 • HBO werk- en denkniveau hebt;
 • Minimaal 32, liefst 40 uur beschikbaar bent;
 • Woonachtig in regio Haarlem eo.

Aanbod

 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris ligt tussen € 2600 – € 3000 bruto bij 40 uur per week;
 • 23 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding plus Lease a Bike;
 • Vergoeding voor werkplekinrichting thuis;
 • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. training en e-learning;
 • Bedrijf is ook zeer goed bereikbaar met OV;
 • Werken in een leuk, hecht, informeel team binnen platte organisatie;
 • Gratis lunch; borrels en feestjes voor de liefhebber;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arsham Sharafat, senior recruiter van 2B Connected. Hij is bereikbaar via: Mobiel/whatsapp: 06-20179675


Kantoor: 020-7640777


E-mail: salesrecruiter@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je enthousiast over deze vacature? Stuur ons dan je CV en korte motivatie toe via de sollicitatiebanner of per e-mail ter attentie van Arsham Sharafat: salesrecruiter@2bconnected.org. Als wij besluiten je uit te nodigen, heb je eerst een gesprek met ons. Als wij denken dat je een geschikte kandidaat bent, volgt een gesprek met de interne recruiter van de opdrachtgever. Een (halve) meeloopdag kan deel uitmaken van de procedure. Bij geschiktheid wordt de procedure afgerond met een gesprek met de directeur van de opdrachtgever.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures