2Bconnected_logo

Makelaar met kwaliteit en gunfactor KRMT / RM voor groot Amsterdam gezocht – Amsterdam

Introductie Wil jij als makelaar werken bij een dynamisch en no-nonsense makelaarskantoor in Amsterdam en omstreken? Bij dit kantoor  krijg je volop de gelegenheid om inverkoopnames te doen met  verkopen en aankopen als resultaat, ben jij op zoek naar vrijheid in werktijden met de mogelijkheid tot thuiswerken maar wil je wel sparen met professionals, reageer […]

Vacature: Vastgoedmakelaar (RM of RMT) – Haarlemmermeer – Nieuw-Vennep

Introductie Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven vastgoedmakelaar (RM of RMT) die het verschil wil maken in de bruisende regio van de Haarlemmermeer?Als vooraanstaand makelaarskantoor met een rijke historie in de regio, streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van een ongeëvenaarde service en expertise.

ZZP Makelaar KRMT / RM voor groot Amsterdam – Amsterdam

Introductie Vacature: ZZP Makelaar bij Bruisende Makelaardij in AmsterdamBen jij een ambitieuze makelaardij professional met een passie voor ondernemerschap? Grijp dan nu de kans om jouw eigen makelaarsbedrijf te starten onder de vleugels van een gerenommeerde NVM-makelaardij! Bij ons krijg je niet alleen de vrijheid van ondernemen, maar ook de kracht van een bekend merk […]

Junior Makelaar BOG met passie – Alkmaar

Introductie Ben jij die enthousiaste BOG makelaar, die nog veel moet leren maar wel de passie voor het vak heeft?Lees dan vooral verder, want dan ben ik op zoek naar jou!!

Zelfstandig ondernemende Makelaars die op zoek zijn naar een goed verdienmodel – Breda

Introductie Ben jij een ambitieuze makelaardij professional met een passie voor ondernemerschap? Grijp dan nu de kans om jouw eigen makelaarsbedrijf te starten onder de vleugels van een gerenommeerde VBO-makelaardij! Bij ons krijg je niet alleen de vrijheid van ondernemen, maar ook de kracht van een landelijk bekend merk en uitgebreide ondersteuning.