Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Senior hypotheek acceptant

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekacceptant
  • Regio: Friesland

Introductie

Heb jij ervaring in hypothecaire dienstverlening? Ken jij het vak hypotheekacceptant als geen ander? Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in deze dynamische branche en toe aan een andere werkomgeving? Heb je een kritische blik en staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze opdrachtgever is een van de grootste hypothecaire dienstverleners van Nederland. Ze begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties. Voor deze organisaties is dit bedrijf dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen.

Werken bij deze dienstverlener betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de hypotheekmarkt. Vanwege groei zoeken ze collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. De medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van het bedrijf.

Als hypotheek acceptant kom je te werken in een van de teams op de Mid Office. In deze teams werken junior, medior en senior collega’s. Samen doen jullie er alles aan om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Als team leren jullie van en met elkaar en loopt continue verbeteren als een rode draad door je werkzaamheden.

Functie

De basis van jouw werk? Dat is het laten uitkomen van de droom van veel van jouw klanten: het hebben van een eigen huis. Als hypotheekacceptant ben jij dé specialist op het gebied van het accepteren en toetsen van hypotheekaanvragen. Jij beoordeelt de aanvraag en bepaalt of deze volgens de normen van de geldverstrekker geaccepteerd kan worden. En dus ook of de hypotheek aan de klant verstrekt kan worden. Je spart regelmatig met het intermediair over (toekomstige) hypotheekdossiers. Dit doe je om zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven aan de klant omtrent de haalbaarheid van zijn hypotheek.

Kortom, als hypotheek acceptant, controleer en beoordeel je de aangeleverde documenten op juistheid en correctheid.Verstrek je telefonische- en schriftelijke informatie over de voortgang van dossiers.Begeleid je het intermediair om de kwaliteit van het aanvraagproces (continue) te verbeteren.

Functie-eisen

Feedback geven en vragen is je tweede natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Als hypotheek acceptant ben je van nature dienstverlenend ingesteld en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent analytisch sterk en je hebt een goed cijfermatig inzicht.

Daarnaast:Beschik je aantoonbaar over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een financiële/ economische richting.

Heb je ruime en recente ervaring (minimaal 2 jaar) als hypotheekacceptant.

Ben je minimaal in bezit van je WFT basis en ben je bereid om Hypothecair Krediet en Vermogen te halen.

Heb je ervaring met (telefonisch) klantcontact.

Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Aanbod

Een leuke werksfeer

Salaris op basis van 40 uur tussen de € 3.250 en € 3.750,-

Reiskostenvergoeding

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roby Klos 06-50628550 of +31 20 764 0777

Sollicitatie

Je kunt solliciteren via de button en of via de mail Roby Klos je CV toesturen mail o.raas@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

06-50628550
roby@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button