Terug naar boven
2Bconnected_logo
MENU

Senior Hypotheekacceptant gezocht

  • Branche: Financieel
  • Functie: Hypotheekacceptant
  • Regio: Noord-Brabant

Introductie

Wie o wie is er als hypotheek acceptant klaar om als vlieg in het web van onze opdrachtgever, ondersteuning te bieden in de hypotheek uitvoering. Jij bent gepokt en gemazeld weet wat er te koop is bij de 35 plus aangesloten hypotheek verstrekkers. Jij weet het verschil te maken, omdat jij weet wat wel en wat er niet kan. Kom dan nu en actie en laat van je horen.   

Organisatie

Het betreft een hypotheek service provider in de hypotheken die onderdeel is van een groot hypotheek en verzekeringsbedrijf in Nederland.

Functie

Hypotheekaanvragen kennen voor jou geen geheimen meer en geen aanvraag is voor jou te lastig. Bij onze opdrachtgever krijg je als hypotheekacceptant de ruimte om écht in te spelen op de individuele behoeften van het intermediair. Jij zorgt voor een snelle en zorgvuldige controle van de hypotheekaanvraag en het indienen van de aanvraag bij de geldverstrekker of volmacht. Je gaat je onder andere bezighouden met de onderstaande werkzaamheden:

Het verzorgen van een succesvolle totstandkoming van het hypotheek dossier;

Het controleren van hypotheekstukken in samenwerking met het intermediair en deze waar nodig bespreken met de volmacht partijen;

Het actief bewaken van de voortgang van de dossiers;

Het bijdragen aan het aan het waarborgen van het hoge kwaliteitsniveau.

Functie-eisen

Persoonlijke aandacht voor het intermediair en inhoudelijke kennis zijn voor jou belangrijke waarden. Dankzij deze kennis ben jij in staat mee te denken met het intermediair en kun je proactief aanbevelingen doen. Je werkt daarbij oplossingsgericht en weet anderen mee te nemen in je standpunten. Ook herken jij jezelf in het onderstaande:

Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau;

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;

Je hebt een aantal jaar ervaring op het gebied van hypotheken (bij voorkeur opgedaan bij een serviceprovider);

Je bent in het bezit van de diploma’s Wft basis, Hypothecair Krediet en Wft Vermogen.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen tot ervaren hypotheek acceptatie professional.

Marktconform aanvang salaris ( €3000,- en € 3500,- bruto )

Indien zeer ervaren binnen de organisatie kun je doorgroeien naar € 3.900,- bruto

29 vakantiedagen;

Een goede pensioenregeling;

Reiskostenvergoeding;

Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Collectiviteitskorting op zorgverzekering;

Voordeliger sporten;

Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Inlichtingen

Voor meer informatie betreffende deze vacature kun je contact opnemen met Olof Raas senior recruiter van 2B Connected. Hij is bereikbaar om mobiel 06-48474407 of op kantoor op nummer 020-7640777 of per whatsapp of per mail o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Zorg dan dat je snel je CV en korte motivatie toestuurt via de sollicitatie banner of via mail ter attentie van Olof Raas email o.raas@2bconnected.org

Vragen?
sluiten

Vragen?

Heb je vragen of interesse in 1 van onze vacatures en/of kandidaten?

020 7640777
recruitment@2bconnected.org Bel mij terug
Call Now Button