2Bconnected_logo

Vacature: Aankoopmakelaar in Amsterdam met lucratieve bonus stuctuur – Amsterdam

Introductie

Op zoek naar een uitdagende en lucratieve carrière als aankoopmakelaar in het hart van Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Wij zijn op zoek voor een snelgroeiend en gerenommeerd makelaarskantoor met een sterke aanwezigheid in Amsterdam. Ons team van deskundige en gepassioneerde professionals is toegewijd aan het leveren van uitmuntende service aan onze klanten. Met een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, streven we ernaar om de dromen van onze klanten te verwezenlijken en hen te begeleiden bij het vinden van hun ideale woning in deze bruisende stad.

Functie

Als aankoopmakelaar speel je een essentiële rol bij het begeleiden van onze klanten door het hele aankoopproces. Je bouwt relaties op met potentiële kopers, begrijpt hun wensen en behoeften en identificeert de best passende woningen binnen ons uitgebreide portfolio en via ons uitgebreide netwerk van connecties. Je onderhandelt namens de klant en zorgt ervoor dat ze de best mogelijke deal krijgen. Bovendien draag je bij aan het opbouwen van een sterk imago voor ons bedrijf en werk je nauw samen met ons team om onze groeiambities te realiseren.

Functie-eisen

Ervaring als aankoopmakelaar is een voorwaarden.

KRMT en of RM of RT certificering is vereist.

Kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt is een groot voordeel, maar geen vereiste. Een sterke interesse om je hierin te verdiepen is essentieel.

Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding om succesvolle relaties op te bouwen met klanten en andere belanghebbenden.

Onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om de belangen van onze klanten te behartigen.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen om te kunnen omgaan met de dynamische aard van de vastgoedmarkt.

Aanbod

Een aantrekkelijk basissalaris dat recht doet aan jouw ervaring en vaardigheden van € 2000, Bruto.

Een uitdagende bonusstructuur op basis van commissies van 25 % van de courtage, waardoor je je inkomsten kunt maximaliseren en beloond wordt voor je prestaties.

Uitstekende ondersteuning en training om je te helpen slagen in je rol als aankoopmakelaar.

Een stimulerende en inspirerende werkomgeving binnen een hecht team van professionals.

De mogelijkheid om je carrière te laten groeien in een dynamische en bloeiende vastgoedmarkt.

Inlichtingen

Klaar om je carrière naar nieuwe hoogtes te brengen?

Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur ons je cv en een pakkende motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij de perfecte match bent voor onze vacature van aankoopmakelaar in Amsterdam. Voor meer informatie bel je met Olof Raas 06-48474407

Sollicitatie

Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur ons je cv en een pakkende motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij de perfecte match bent voor onze vacature van aankoopmakelaar in Amsterdam. Recruiter Olof Raas email o.raas@2bconnected.org of bel met 06-48474407

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures