2Bconnected_logo

Vacature: Ambitieuze ARMT Makelaar Almere – Almere

Introductie

Ben jij een gedreven ARMT makelaar die klaar is voor een uitdagende rol bij een vernieuwende makelaardij in Almere ? Zoek niet verder! Bij onze makelaardij staat innovatie centraal en bieden we een dynamische omgeving waarin je snel kunt groeien en leren. We zijn op zoek naar een ARMT makelaar die zich thuis voelt in een hectische omgeving en graag de handen uit de mouwen steekt.

Organisatie

Onze makelaardij staat bekend om zijn vernieuwende werkwijze en vooruitstrevende aanpak in de vastgoedsector. Wij geloven in het combineren van traditionele waarden met moderne technologieën om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Bij ons ga je niet alleen deur aan deur voor bezichtigingen, maar maken we gebruik van geavanceerde tools en online platforms om het proces efficiënter en effectiever te maken.

Functie

Als ARMT makelaar bij onze makelaardij ben je actief betrokken bij het gehele proces. Van het eerste contact met klanten tot aan de sleuteloverdracht, jij bent hun vertrouwde adviseur. Je gaat snel naar buiten om woningen te bezichtigen, voert onderhandelingen en begeleidt klanten bij elke stap van de koop- of verkoop.

Functie-eisen

 • Ambitieus is en graag wil groeien in het makelaarsvak

 • Zich thuis voelt in een dynamische en hectische omgeving

 • Leergierig is en open staat voor nieuwe ontwikkelingen

 • Communicatief sterk is en klantgericht denkt

 • ARMT gecertificeerd is of bezig is met de opleiding

Aanbod

 • Een dynamische en hectische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is

 • Salaris tussen de € 2700,- en € 3600,- bruto per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Ruimte om snel naar buiten te gaan en echt meters te maken in het makelaarsvak

 • Stimulans voor persoonlijke ontwikkeling en groei

 • Een team dat openstaat voor nieuwe ideeën en innovatie

 • De vrijheid om te leren van fouten en jezelf te ontplooien

Inlichtingen

Ben jij klaar om jouw carrière in de makelaardij naar een hoger niveau te tillen? Wil je werken bij een makelaardij die jou stimuleert om te groeien en te leren van elke ervaring? Wil je meer informatie neem dan contact op met Olof Raas via email o.raas@2bconnected.org of bel met Olof 06 48474407.

Let op: Wacht niet te lang met solliciteren, deze kans om bij onze vernieuwende makelaardij te werken wil je niet missen!

Sollicitatie

Ben jij klaar om jouw carrière in de makelaardij naar een hoger niveau te tillen? Wil je werken bij een makelaardij die jou stimuleert om te groeien en te leren van elke ervaring? Solliciteer dan nu bij ons!

Stuur jouw CV en motivatie naar o.raas@2bconnected.org, Senior Recruiter bij onze makelaardij. Voor meer informatie kun je ook bellen naar Olof Raas op 06-48474407.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures