2Bconnected_logo

Vacature: Hypothecair Specialist Acceptatie – Bilthoven

Introductie

Ben jij een hypothecaire alleskenner op het gebied van Acceptatie? Ben je klaar om je expertise en klantgerichtheid in te zetten in een dynamische Mid Office omgeving? Onze opdrachtgever dé expert in hypothecaire diensten en platformen! Zij beheren 40% van de hypotheken in Nederland en werken samen met grote banken en geldverstrekkers. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en draag bij aan de financiële stabiliteit van Nederlandse gezinnen. Regio Bilthoven

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een grote speler binnen hypotheekacceptatie. Zij verzorgen de acceptatie voor een groot gedeelte van de grootbanken en kleinere geldverstrekkers.in Nederland.

Functie

Als Hypothecair Specialist Acceptatie, ben je dé sleutelfiguur in het hypotheekacceptatieproces. Je behandelt hypotheekaanvragen, brengt renteaanbiedingen uit en zorgt voor een vlekkeloze afhandeling tot aan de notaris. Met snel veranderende ontwikkelingen in de branche, ben jij een alleskunner op het gebied van hypotheken. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

Behandelen van hypotheekaanvragen en uitbrengen van renteaanbiedingen voor zowel nieuwe leningen als voor omzettingen en verhogingen van bestaande leningen.

Zelfstandig behandelen van complexe kredietaanvragen.

Geven van een eerste akkoord op hypotheekstukken en deze uiteindelijk finaal en administratief accorderen.

Onderhouden van veelvuldig telefonisch en e-mailcontact met hypotheekadviseurs en -bemiddelaars over hun hypotheekaanvragen.

Beoordelen van hypotheekaanvragen conform wet- en regelgeving en het kredietbeleid van de geldgever, met behoud van de richtlijnen.

Functie-eisen

Wij zoeken een gepassioneerde professional met uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherp financieel inzicht. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor jou van groot belang. Je streeft naar ‘first time right’ en hebt een kritische blik om processen continu te verbeteren. Verder beschik je over:

HBO werk- en denkniveau.

Minimaal twee jaar werkervaring als hypotheekacceptant.

WFT Basis en WFT Hypothecair.

Ervaring met Estate en Accello is een pré.

Bekendheid met de lean methodiek.

Aanbod

Bij onze opdrachtgever staat jouw ontwikkeling centraal. Je krijgt de kans om te groeien op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak met ondersteuning van een eigen Learning Center. Naast een competitief bruto maandsalaris (€3.400,- tot €4.250,- ) bieden wij een flexibel inzetbaar budget van maximaal €700,- per maand.

Daarnaast geniet je van:

Een NS Business card of reiskostenvergoeding.

Hybride werken met een goede thuiswerkvergoeding en een thuiswerkplek.

Een solide pensioenregeling, waarbij we investeren in jouw toekomst.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze mooie functie kun je contact opnemen met Rolf van der Meulen Recruiter van 2B Connected. Rolf is het best bereikbaar op 06-34937130 of per email rolf@2bconnected.org

Sollicitatie

Ben jij enthousiast en zou jij graag eens kennismaken met deze organisatie. Stuur dan je je CV naar rolf@2bconnected.org of bel met Rolf van der Meulen 06-34937130. Een LinkedIn CV delen is ook prima. We nemen snel contact met je op.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures