2Bconnected_logo

Vacature: Kredietadviseur bij Onze Opdrachtgever in IJsselstein – IJselstein

Introductie

Wegens de indrukwekkende groei van het aantal aanvragen binnen het Team Particuliere Financieringen, zijn er boeiende vacatures ontstaan in dit gedreven, gezellige en ambitieuze team. Dit team, bestaande uit 12 bevlogen en toffe collega’s, zoekt nu versterking in de vorm van een Commercieel Kredietadviseur. In deze rol zul je deskundig advies verstrekken aan onze particuliere klanten.

Organisatie

Dit zijn wij:

Bij Onze Opdrachtgever ben je meer dan een werknemer; je wordt onderdeel van een hechte familie. Ons bedrijf staat bekend om het gezellige Café, waar collega’s samenkomen voor koffie, lunch en borrels. Een platte organisatiestructuur en open communicatie creëren een informele sfeer waarin collegialiteit centraal staat. We moedigen persoonlijk contact aan en bieden ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van medewerkers, met diverse opleidingsmogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, bij Onze Opdrachtgever zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Kortom, Onze Opdrachtgever biedt een unieke werkplek waar je je thuis voelt en waar jouw succes voorop staat. Sluit je aan bij ons bijzondere bedrijf en groei met ons mee!

Functie

Als Kredietadviseur Consumptief Krediet duik je in de leencapaciteit van klanten en ontwikkel je jezelf tot een ware specialist op het gebied van Consumptieve Financieringen. Je bent de eerste behandelaar van financieringsaanvragen die particuliere klanten via directe kanalen bij ons indienen. Je werkt nauwkeurig en bepaalt de maximale leencapaciteit van de klant.

Je inventariseert de leenbehoefte van de klant, analyseert zijn/haar financiële situatie en bijbehorende risico’s. Zodra de klant alle benodigde documenten heeft verstrekt (zoals loonstrook, arbeidscontract, lopende leningen), beoordeel je deze documenten inhoudelijk en bepaal je of de aanvraag kansrijk is. Vervolgens dien je jouw voorstel in bij een van onze partnerbanken. De administratieve afhandeling van het dossier vormt de laatste stap die je secuur uitvoert. En hebt de flexibiliteit om wekelijks tussen de 32 en 40 uur te werken, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-19.30 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. Bij zaterdagwerk ben je uiteraard doordeweeks een dag vrij.

Functie-eisen

Als Kredietadviseur geef je advies aan particuliere klanten over hun financieringsvraagstukken. Jij bent in staat om klanten het juiste advies te geven, of het nu gaat om financiering met als onderpand een auto of financiering voor een verbouwing, nieuwe keuken of badkamer. Adviseren alleen is niet genoeg; je hebt een betrokken, betrouwbaar gevoel voor de klant, dat je ook in eerste instantie door juiste advisering goed beschermd.

Naast direct klantcontact onderhoud je relaties met dealers en onze buitendienst. Met dealers bouw je een langdurige relatie op en zorg je voor een duurzame samenwerking. Je werkt intensief samen met je twaalf collega’s van het particuliere team, waar het gehele proces van aanvragen tot contractafwikkeling wordt behandeld.

Minimaal een MBO-opleiding, zoals bedrijfseconomie of commerciële economie.

Communicatief sterk, klantgericht en professioneel.

Zelfstandig kunnen werken, maar ook goed functioneren in een team.

Bij voorkeur in het bezit van een WFT Basis diploma; zo niet, dan kun je dit op onze kosten behalen.

Aanbod

Een salaris dat past bij jouw ervaring tussen EUR 2.200,- en EUR 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

8% winstdeling aan het eind van het jaar en vakantiegeld.

Een pensioenregeling met een eigen bijdrage van slechts 30%; Onze Opdrachtgever betaalt 70%.

Volledige vergoeding van de WGA-gat verzekering.

Collectieve zorgverzekering.

25 vrije dagen o.b.v. 40 uur.

Volledige OV-vergoeding en 21 cent per kilometer voor reizen met de auto.

Een thuiswerkvergoeding.

Verjaardags- en feestdagenvieringen, naast de vrijdagmiddagborrel en regelmatige evenementen.

Een focus op jouw persoonlijke ontwikkeling, met diverse opleidingsmogelijkheden.Inlichtingen

Voor meer informatie bel of mail met Rolf van der Meulen mail  rolf@2bconnected of bel 06-34937130  en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sollicitatie

Ben jij enthousiast? Leuk! We zien dan graag jouw reactie tegemoet. Mail je motivatie en CV naar Rolf van der Meulen mail rolf@2bconnected.org of bel met Rolf van der Meulen 06-34937130 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures