2Bconnected_logo

ZZP financieel adviseur die op zoek is naar verbinding en afspraken – Amsterdam

Introductie

Merk jij dat de markt van hypotheken aan het opdrogen is en wil je met je hengel weer eens in een andere vijver vissen, omdat er toch brood op de plank moet komen. Dan is dit je kans.

Ben jij een zelfstandige hypotheekadviseur en schrikt de term ‘Financiële Planning Light’ jou niet af? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

In een tijd waarin de onzekerheid rondom het nieuwe pensioenstelsel toeneemt, staan veel consumenten voor vraagstukken over hun financiële toekomst. Bij ons krijg je de kans om een nieuwe revolutie in de financiële wereld te omarmen: de levenmarkt. Als Leven en Vermogen Adviseur ga jij consumenten inzicht bieden in hun financiële situatie bij pensionering en bij eerder stoppen met werken. Ook het nabestaandenrisico krijgt de aandacht die het verdient, en niet alleen in theorie – we gaan daadwerkelijk voor oplossingen zorgen.

Organisatie

Het betreft een gerenommeerde hypotheek en leven en vermogens intermediair, die nu al meer dan 14 jaar actief is in de financiële wereld. Zij bieden een franchise model aan waarbij je zowel hypotheken als leven en vermogens producten kunt adviseren. Ze staan bekend om hun persoonlijke benadering en accurate service naar hun franchisenemers. Door innovatief om te gaan met de mogelijkheden binnen de huidige markt. Profiteren allen partijen, klanten als wel franchisenemers.

Functie

Geen Stress, Geen Tijdsdruk: In tegenstelling tot hypotheekadvies ervaar je hier geen stress en tijdsdruk. Met slechts twee gesprekken bij aanvang, en één update gesprek na 3 jaar, kun je de klant volledig van dienst zijn. Geen acceptantperikelen, geen documenten verzamelen, geen tijdsdruk.

Interessante Klantgesprekken: In de ‘levenmarkt’ voer je boeiende en waardevolle gesprekken met klanten. Het draait om hun financiële toekomst en welzijn.

Flexibele Afspraken: Wij regelen de afspraken met klanten voor je, in jouw regio. Geen lange reistijden. Jij bepaalt zelf hoeveel afspraken je per maand wilt, met 15 als maximum.

Solide Business-Case: Met een minimale conversie van 40% en het potentieel om €850 tot €1.700 per klant te verdienen, bieden wij jou een solide business-case.

Efficiënte Tooling: Maak gebruik van onze superhandige inzichttool waarmee je binnen 5 minuten een volledige inventarisatie kunt doen met behulp van brondata.

Upfront Verdienmodel: Vergeet lange doorlooptijden, bij ons verdien je direct. Als franchisenemer ontvang je een upfront vergoeding bij afsluiting. Klanten betalen in termijnen, geïntegreerd in hun maandelijks te besteden bedrag.

Functie-eisen

Je bent een zelfstandige ZZP hypotheekadviseur die op zoek is naar verbreding en zich wil aansluiten bij een gedegen franchise organisatie

Je hebt expertise en bent in het bezit van Wft Basis, Vermogen, Hypotheken  en hebt uitstekende commerciële vaardigheden.

Je bent klaar om de consument mee te nemen in hun vermogensopbouw.

Je bent proactief en klantgericht.

Aanbod

Je gaat werken voor een gerenommeerde franchise organisatie

Geen aansluitkosten om mee te doen aan deze franchise organisatie ( AFM) vergunning etc etc

Lage basiskosten € 640,- ex btw per maand

Speciale softwarekosten van € 100,- per maand om zeer efficiënt gebruik te kunnen maken van de brondata.

Bij € 2000,- omzet per maand vervalt de softwarekosten van € 100,-

Afspraken kun je inkopen voor € 95,- per stuk, bij meer dan € 10.000 omzet vervallen de kosten voor de eerste 10 afspraken ter waarde van € 950,- Conversie is rond de 40 %.

Gemiddeld behalen aangesloten franchisenemers een eigen omzet van tussen de € 7.000 en € 12.000 per maand. Dit zijn 7 dossiers per maand, waarbij je ook kunt meedoen met eigen hypotheekafspraken of deze inkopen.


Inlichtingen

Voel jij dat jij klaar bent voor deze nieuwe Leven en Vermogen revolutie, maar je wil toch meer weten. Neem dan contact op met Olof Raas recruiter van deze vacature. Olof Raas is te bereiken op 06-48474407 je kunt ook appen of mailen o.raas@2bconnected.org

Sollicitatie

Dus, als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging, waarbij je waarde toevoegt aan het leven van klanten zonder de administratieve lasten van hypotheken, dan is dit jouw kans! Doe mee met de ‘levenmarkt’ revolutie bij onze opdrachtgever en bouw aan een solide toekomst voor jezelf.

Stuur snel je CV op naar Olof Raas per mail o.raas@2bconnected.org of app je je LinkedIn CV of gewone CV naar 06-48474407.. Of bel voor meer informatie.

Solliciteren
Dit kan een aantal seconden duren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Overige vacatures